TRIATLÓ SELECCIONS

Anna Vallverdú, setena del món en sub-23

La lleidatana, amb la selecció espanyola, acaba la 17 en la categoria Elit || Dissabte es va proclamar campiona d'Espanya en duatló

La lleidatana Anna Vallverdú, durant una competició de triatló.

La triatleta lleidatana Anna Vallverdú va acabar ahir en el Top Ten del Campionat del Món de triatló cros, en categoria sub-23, al firmar un excel·lent setè lloc en la prova que tanca la temporada i que es va celebrar al Centro Internacional de Innovación Deportiva El Anillo, a la localitat de Guijo de Granadilla, Càceres. Vallverdú va fer un temps d’1h:55:26, que també li va permetre classificar-se al lloc 17 de la categoria Elit. Aquesta era l’última prova en què participa com a sub-23, categoria en la qual dissabte es va proclamar campiona d’Espanya de duatló. “Estic molt contenta amb aquests resultats. El balanç del cap de setmana ha estat molt positiu”, explicava. La lleidatana, que competia amb la selecció espanyola, tornava a aquesta prova dos anys després, ja que el 2020 no es va celebrar la competició.

En la del 2019, Vallverdú va finalitzar desena. La prova consisteix en un quilòmetre de natació, 21 km amb bicicleta BTT i una carrera de 6 quilòmetres. “La prova ha anat bé, però he notat el cansament de la competició de dissabte”, afegia. “Sabia que podia passar, sobretot en el tram amb bicicleta. A més, ha plogut tot el cap de setmana, la qual cosa ha deixat el circuit més pesat. Però estic content pel setè lloc, perquè hi havia molt nivell. Ara descansaré tres setmanes i començarem a preparar la propera temporada.”.