SEGRE

DEPORTES

Suspès el partit del Mollerussa per insults a l'àrbitre

L'àrbitre el va parar en el minut 80 per “insults”

Els jugadors del Mollerussa van tenir ahir un detall amb el seu company Moró, lesionat de gravetat.

Els jugadors del Mollerussa van tenir ahir un detall amb el seu company Moró, lesionat de gravetat.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit entre el Mollerussa i el Catllar va ser suspès ahir per l’àrbitre, Germán Carrasco, en el minut 80, amb 2-3 al marcador “a causa d’insults i amenaces a la grada per part de l’afició de l’equip local”, segons va reflectir el col·legiat a l’acta. Carrasco afegeix que “s’han realitzat tres interrupcions –en els minuts 65, 72 i 80–” a causa dels esmentats insults i que “després de la tercera interrupció i al veure perillar la nostra integritat física –la del cos arbitral–, he decidit suspendre el partit”. En el text, l’àrbitre va reflectir alguns dels insults que va dir escoltar: “Àrbitres, sou uns fills de puta, no valeu per a res”, i amenaces com “no sabeu on us heu posat, d’aquí no sortiu vius”.En el Mollerussa van explicar que “no hem entès” la decisió de suspendre el partit.

El president, Jaume Vallverdú, va dir a SEGRE que des de la llotja “no s’escoltava cap insult, a més que hi havia poc públic”. Va reconèixer que després del tercer gol del Catllar (després d’un penal polèmic en el 75), “el jugador visitant ha fet un gest poc decorós a la grada i hi ha hagut una mica de tensió”, però si aquesta era la raó, “no es jugaria cap partit”. “Ens ha dit que hi ha una circular que els demana que siguin implacables amb els insults, però la seua actitud ha estat superba”, va dir Vallverdú sobre el col·legiat.

A més, el president va afegir que “tenim el partit gravat i farem el recurs pertinent”. L’àrbitre va sortir del camp acompanyat pels Mossos d’Esquadra “sense que hi hagués cap incident, perquè no hi havia ningú”, va afegir Vallverdú.Posteriorment, el club va emetre un comunicat a les seues xarxes socials que condemnava “qualsevol tipus de violència” i demanava respecte “per a rivals i àrbitres”. Afegia: “Ens sentim dolguts pel que s’ha viscut avui i hem començat a treballar perquè no torni a passar.”

tracking