SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Carrera i Marcos, convocats per Veneçuela i l'Argentina

Per disputar els primers partits classificatoris per a la Copa del Món del 2023

Michael Carrera.

Michael Carrera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veneçolà Michael Carrera i l’argentí Juani Marcos han estat convocats per les respectives seleccions per disputar la primera de les finestres FIBA classificatòries per a la Copa del Món del 2023, que se celebrarà juntament a les Filipines, el Japó i Indonèsia entre el 25 d’agost i el 10 de setembre. Els dos jugadors de l’ICG Força Lleida estaran concentrats amb les seleccions del 22 al 30 de novembre, període en què la LEB Or es paralitza, igual que entre el 21 de febrer i l’1 de març de l’any que ve, quan està prevista la disputa de la segona de les finestres de seleccions. Carrera, de 28 anys, és un fix a Veneçuela i un dels seus referents.

L’estiu passat va disputar el Preolímpic i va firmar gairebé 14 punts i 8 rebots per partit en els 28 minuts de mitjana que va estar en pista (inclòs un doble doble contra Corea, amb 16 cistelles i 12 rebots), números que no li van valer a la seua selecció per aconseguir el bitllet per als Jocs de Tòquio. Aquest any ha començat a un gran nivell amb el Força Lleida, sent l’MVP de l’última jornada.Juani Marcos, per la seua part, està cridat a ser, als seus 21 anys, el base de futur de la selecció albiceleste, amb la qual encara no ha debutat oficialment. El jugador cedit pel Barça té les seues opcions de jugar ja que Facundo Campazzo ha iniciat ja l’NBA i Lucas Vildoza es troba recuperant-se d’una operació.

En cas d’estar a la llista definitiva, podrien ser els primers minuts oficials de la temporada per a Marcos, que no ha pogut debutar amb l’ICG Força Lleida perquè encara no té el passaport italià que l’alliberi de la seua condició d’extracomunitari. En aquest sentit, des del club lleidatà s’espera que la situació quedi resolta aquesta mateixa setmana i no es descarta que pugui estrenar-se divendres contra l’Almansa. Veneçuela i Argentina han quedat enquadrats en el mateix grup, l’A, i en la primera jornada, prevista a Buenos Aires, tindran un doble enfrontament davant de Panamà i Paraguai, respectivament.

Veneçolans i albicelestes es veuran les cares el 25 de febrer.

Michael Carrera.

Michael Carrera.

tracking