SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa presentarà al·legacions a l'acta arbitral per suspendre el partit "al veure perillar la integritat física" de l'àrbitre

El col·legiat va suspendre el partit contra el Catllar per “insults” des de la grada

Una acció del partit de diumenge Mollerussa-Catllar.

Una acció del partit de diumenge Mollerussa-Catllar.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mollerussa presentarà avui al·legacions contra l’acta que va redactar el col·legiat del partit de diumenge passat davant del Catllar, que va decidir suspendre l’encontre al minut 80 “al veure perillar la nostra integritat física”, segons va redactar a l’acta, en la qual afegia que va rebre “una infinitat d’insults”. El marcador era de 2-3 a favor de l’equip visitant. Jaume Vallverdú, president del club del Pla d’Urgell, insistia ahir que “no entenem la decisió de l’àrbitre” i encara que admet que hi va poder haver insults, considera que “no era prou motiu per suspendre el matx i en cap moment no va perillar la seua integritat física.

El camp té dos tanques de separació amb la grada i és molt difícil que algú les salti”. Vallverdú incideix que des del Mollerussa en cada enfrontament es recorda la campanya de la FCF Zero insults a la grada i explica que “tenim guàrdies de seguretat a la porta perquè ningú entri begudes i per megafonia es recorda a la gent que tinguin respecte envers els rivals i els àrbitres”. El president es mostra dolgut pel que considera una actitud “superba” de l’àrbitre.

“No crec que fos l’únic camp en el qual hi va haver insults a l’àrbitre, però sí que va ser l’únic partit que es va suspendre. Pensem que la seua actitud no va ser la correcta. Van sortir del camp amb els Mossos d’Esquadra i se’n van anar rient. No hi havia ningú esperant-los. Només hi érem el vicepresident i jo.” El club enviarà un vídeo en el qual es veu el moment de la suspensió “i no se senten crits ni insults. Des de la llotja no es va escoltar res i ho hauríem sentit”.

A l’acta arbitral, a banda de reflectir diversos insults, el col·legiat va escriure que «ens van amenaçar de mort al trio arbitral dient-nos coses com “no sabeu on us heu ficat, d’aquí no sortiu vius”». Després del matx, el club va condemnar a les seues xarxes socials “qualsevol tipus de conducta violenta”. Vallverdú diu que l’àrbitre ja havia aturat el duel dos vegades i que des de megafonia es va repetir el missatge demanant respecte. “Si en un partit algú insulta l’àrbitre, cosa que no s’ha de fer, què fem?, parem i tots cap a casa?”, es qüestiona.

tracking