SEGRE

DEPORTES

Sergi afirma que la victòria “és un cop sobre la taula

L'acord amb Xavi és total i l'Al-Sadd exigeix que viatgi Joan Laporta a tancar-lo

Memphis remata a porta en una acció del partit d’ahir.

Memphis remata a porta en una acció del partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador interí del Barcelona, Sergi Barjuan, va dir que la victòria és un “cop a la taula important” de cara a creure en les opcions de classificació per als vuitens de la Lliga de Campions. “Quan depens de tu mateix t’alliberes i et genera confiança i et permet entrenar-te millor. Aquest cop a la taula que hem donat és important i cal continuar treballant, perquè per marcar gol hem de fer moltes coses i molts moviments.” Sergi va admetre que era necessari guanyar.

“Tots ho sabien. En la prèvia es notava que hi havia tensió. Crec en el treball, a seguir el camí que ens ha portat a la victòria, i veurem com afrontem el pròxim partit però això t’ajuda a treballar millor i que els jugadors percebin millor el missatge”, va argumentar.

“En el partit, excepte en moments puntuals d’anada i tornada, hem estat aplicats. L’equip va creient en si mateix i si és un punt d’inflexió o no.. Al final tot és treballar”, va apreciar.La victòria va arribar després d’una xarrada motivadora de Sergi.

“En la xarrada prèvia al partit, com a culer que soc, els he dit que era un partit molt important per al club. Hi havia molts jugadors del planter i ho han entès perfectament. Si guanyàvem, depeníem de nosaltres.

I depenem de nosaltres”, va celebrar.“Volia que ho donessin tot i ho suessin, després el resultat era una altra cosa, però he tirat de sentiment. Els he dit que encara no s’havia guanyat fora de casa. No sé si ha funcionat o no la xarrada però hem guanyat”, va afegir.Quant al seu futur, va dir: “Visc aquesta etapa sense mostrar dubtes, si en tingués els jugadors no creurien en mi.” “He de demostrar serenitat, convèncer els futbolistes, no puc estar pensant si demà estaré o no aquí.

Ja veurem si acabo la setmana a Vigo o al Johan Cruyff”, va concloure.En aquest sentit, TV3 va informar que l’acord del Barça amb Xavi està fet i només falta que Joan Laporta es desplaci a Qatar per desencallar la seua sortida de l’Al-Sadd. La seua presència és una exigència del club, que només vol negociar amb el president i evitar, així, el pagament de la clàusula d’un milió d’euros. L’acord és fins a final de temporada i dos més.

Bayern i Juve ja són a vuitens de final

El Bayern i la Juventus van segellar ahir la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions 2021-2022, al sumar la quarta victòria davant del Benfica i el Zenit Sant Petersburg, respectivament. Cristiano Ronaldo va tornar a salvar el United davant de l’Atalanta (2-2). United i Vila-real encapçalen el Grup F.

Avui el Reial Madrid rep el Xakhtar (18.45) i l’Atlètic visita el Liverpool (21.00).

Memphis remata a porta en una acció del partit d’ahir.

Memphis remata a porta en una acció del partit d’ahir.EFE

tracking