SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Paula Strautmane, alera del Cadí, convocada per la selecció de Letònia

Paula Strautmane durant el partit de dissabte a Bembibre.

Paula Strautmane durant el partit de dissabte a Bembibre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paula Strautmane, jugadora del Cadí, ha estat convocada per la selecció de Letònia per als dos primers partits de classificació per a l’Eurobàsquet femení del 2023. L’alera i les seues companyes del conjunt bàltic s’enfrontaran el dijous 11 a Israel a Tel-Aviv, i el diumenge 14 s’enfrontaran a Suècia a Riga. A la llista de tretze jugadores, també apareix Karline Pilabere, que va ser jugadora del Cadí fins al 13 d’octubre i que ara milita al San Martino italià.

D’aquesta manera, l’equip lleidatà tindrà dos representants en aquesta primera finestra FIBA, ja que Irati Etxarri debutarà amb la selecció espanyola. L’equip estatal s’enfrontarà el dijous 11 a Hongria a Szekszárd i el diumenge 14 jugarà contra Romania a Almeria. Etxarri és l’MVP de la Lliga, amb una mitjana de 21,1 punts de valoració per jornada, la màxima anotadora (18) i la segona màxima rebotadora (9,7).

Per la seua banda, Strautmane s’ha convertit en una peça clau per als esquemes de Bernat Canut, amb una mitjana de 26 minuts per partit (6,7 punts i 2,6 rebots).A causa dels compromisos internacionals, la Lliga Femenina s’atura aquest cap de setmana i el pròxim partit per al Cadí serà el dijous 18 (20.00) contra el Campus Promete.

tracking