SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Xavi serà avui nou entrenador del Barça

El tècnic es va reunir amb el propietari de l'Al-Sadd per desencallar l'operació

Ousmane Dembélé durant la sessió d’entrenament del Barça a la Ciutat Esportiva.

Ousmane Dembélé durant la sessió d’entrenament del Barça a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça confia a anunciar avui el fitxatge de Xavi com a nou tècnic, per la qual cosa el de Terrassa podria dirigir l’equip blaugrana al derbi amb l’Espanyol del dia 20. Rafa Yuste, vicepresident esportiu, i Mateu Alemany, director de l’àrea de futbol, van prolongar un dia l’estada a Doha per tancar l’operació amb l’Al-Sadd, atès que l’acord amb el tècnic és total, com el mateix Xavi va confirmar dimecres. L’entrenador i el propietari de l’Al-Sadd, el xeic Mohammed bin Hamad bin Khalifa al-Thani, es van reunir ahir per desencallar el traspàs.

Encara que no hi va haver acord definitiu, les sensacions del de Terrassa van ser positives. L’acord vindrà donat per una d’aquestes opcions: Xavi se n’anirà sense cap cost per al Barça o l’Al-Sadd obligarà el club a abonar la clàusula de 5 milions d’euros o una versió reduïda d’aquesta quantitat. Des de l’Al-Sadd, insisteixen que la presència de Joan Laporta és imprescindible per facilitar la sortida del tècnic.

Seria un gest, entenen, per arribar a un acord sense necessitat de recórrer a la clàusula de rescissió. El Barça ofereix a canvi un amistós a Qatar i la presència de l’Al-Sadd al Gamper. Si tot evoluciona tal com està previst, Sergi Barjuan dirigirà demà amb el Celta l’últim partit.

I, a partir de dilluns, Xavi agafaria les regnes de l’equip, la qual cosa li permetria disposar de dos setmanes per preparar el debut contra l’Espanyol.

Dembélé torna a lesionar-se i Dest també és baixa

Ousmane Dembélé tornarà a ser baixa al FC Barcelona al fer-se a l’entrenament d’ahir una elongació al semimembranós de la cuixa esquerra, i per la seua part Sergiño Dest tampoc podrà jugar demà (16.15) contra el Celta per una lumbàlgia. Dembélé venia d’estar cinc mesos al dic sec al lesionar-se amb França a l’Euro.

Després d’una llarga recuperació, va reaparèixer dimarts a Kíev sortint des de la banqueta. Amb la seua enèsima lesió haurà de tornar a la llista de baixes, a la qual s’afegeix Dest, que ja no va jugar per culpa de la lumbàlgia davant del Dinamo. Aquests dos jugadors del Barça s’uneixen a Gerard Piqué, Sergi Roberto, Pedri, Braithwaite i Agüero com a inquilins de la infermeria.

Tampoc va participar en l’entrenament d’ahir Neto, afligit d’un procés febril. Al seu torn, Agüero va enviar un missatge als aficionats. “Hola, culers, volia enviar-los una abraçada a tots, gràcies pels missatges d’ànim i el suport.

Així que res, a esperar un temps i tenir novetats. Els envio una abraçada a tots”, va afirmar el jugador.

El club va rebutjar dos ofertes de patrocini

El Barça va rebutjar en els últims mesos dos ofertes de patrocinadors que pretenien anunciar-se al frontal de la samarreta a partir del curs 2022-23.

Un d’aquests és d’una empresa de crypto exchange (punt d’intercanvi de criptomonedes) i l’altra, d’una empresa índia dedicada a l’educació online, les dos per sobre dels 55 milions d’euros anuals. L’empresa de crypto exchange va arribar a oferir 70 milions, a més d’una bonificació del 20% segons el rendiment de l’equip.

Riqui Puig firma amb el representant de Xavi

Riqui Puig ha firmat amb l’agència de representació d’Arturo Canales, la mateixa de Xavi i Gerard Piqué.

Fins ara, el seu pare, Carlos, s’encarregava de les tasques de representació del futbolista i va negociar la renovació amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2023.

Caldentey segella la renovació fins al 2024

Mariona Caldentey ha renovat el contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2024. Als seus 25 anys, és un dels referents del femení, al qual va arribar el 2014 amb 18 anys, procedent del Collerenc.

És la setena futbolista amb més partits de la història (211).

Empat de la Reial i dura derrota del Betis

La Reial Societat va empatar ahir amb l’Sturm Graz a la quarta jornada de la Lliga Europa (1-1) i va deixar escapar l’ocasió per atrapar el líder Mònaco, que no va poder amb el PSV (0-0). El Betis va encaixar una clara derrota davant el Leverkusen (4-0).

El matx va acabar amb una batussa entre els dos equips.

tracking