L'AEM guanya fora (0-2) i s'enganxa a les posicions capdavanteres

Una acción del partido disputado esta tarde.

El AEM gana fuera (0-2) y se engancha a los puestos de cabezaJordi Echevarria

L’AEM ha aconseguit aquesta tarda una soferta victòria en el camp de l’equip riojà del Pradejón, gràcies a dos gols marcats en la segona meitat. En la primera part, el partit ha estat molt igualat i amb prou feines hi ha hagut ocasions en ambdues àrees. Al contrari, en la segona part les jugadores lleidatanes han sortit a buscar la victòria i, després d’un parell d’ocasions, Alexandra Taberner ha fet pujar el 0-1 al marcador en el minut 51. Semblava que el més difícil estava fet, però les locals, que venien de guanyar els tres últims partits, han reaccionat i han posat setge a la porteria de l’AEM, especialment en la recta final del partit. Llavors, la portera lleidatana, Mireya, ha estat clau amb diverses grans parades que han evitat l’empat. Finalment, en el minut 89, Caroline Müller, que havia entrat al camp en la segona meitat, ha donat tranquil·litat a l’AEM en marcar el 0-2 definitiu. Aquesta victòria atansa l’equip que dirigeix Òscar Cobacho a les posicions capdavanteres de la segona Divisió femenina.