El Lleida guanya a casa (2-1) amb els seus directius absents

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquesta tarda la seua primera victòria a casa en aquesta temporada davant de l’Espanyol B, davant d’una llotja buida, perquè ni els germans Esteve ni cap altre representant de la directiva no ha fet acte de presència. I el poc públic que era a les grades ha expressat de nou el seu descontentament amb els propietaris del club, que continuen sense pagar als jugadors. Malgrat aquesta circumstància, aquests sí han complert i han guanyat a l’Espanyol B gràcies a un inici fulgurant, amb un gol de Joel Febas en la primera jugada del partit i un altre de Moha en el minut 6 culminant un gran contraatac. Els jugadors entrenats per Gabri han pogut deixar sentenciat el partit en una gran primera meitat, ja que han tingut més ocasions. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans. En la segona part, el filial blanc-i-blau ha reaccionat i ha marcat en el minut 62 i s’ha llançat a la recerca de l’empat. Tanmateix, els jugadors locals s’han defensat amb ordre i han aconseguit emportar-se la victòria final sense passar per grans problemes. Amb aquests tres punts, el Lleida fa un salt endavant a la taula. Ara, caldrà veure si els Esteve accedeixen a traspassar el club a Luis Pereira o si tenen alguna alternativa que garanteixi la seua continuïtat.