Un bon primer temps dona el triomf a la Fuliola

Jugadors de la Fuliola i del Bellcairenc, ahir en una disputa per la pilota.

Jugadors de la Fuliola i del Bellcairenc, ahir en una disputa per la pilota.XAVIER SANTESMASSES

La Fuliola va aconseguir ahir el segon triomf consecutiu després d’una ajustada victòria sobre el Bellcairenc (1-0). L’equip local va sortir molt bé al partit, va generar moltes ocasions al primer tram de l’encontre i es va acabar trobant amb el gol al minut 27, obra de Marcel Viladrich (1-0). La renda hauria pogut ser encara més gran abans d’arribar al descans, però la Fuliola va fallar un penal abans d’anar-se’n a vestidors.

Al segon temps, el Bellcairenc va veure a prop l’empat i va buscar la porteria rival, però no va tenir èxit i el resultat es va mantenir amb la victòria mínima de l’equip local, que deixa tots dos equips empatats a 10 punts al quart lloc de la taula.