SEGRE

Marc Márquez té problemes de visió després de la seua caiguda i posa fi a la temporada

El de Cervera va patir el contratemps durant un entrenament d’'off-road' i presenta un episodi de diplopia, com ja li va succeir el 2011

Marc Márquez, en un gran premi aquesta temporada.

Marc Márquez, en un gran premi aquesta temporada.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez s’ha vist obligat a posar punt i final a la temporada 2021 del Mundial de Motociclisme després que continuï sense recuperar-se de la caiguda que va patir el passat 30 d’octubre mentre entrenava i que li continua afectant a la visió, pel que no estarà ni en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana d’aquest cap de setmana ni en els tests de posttemporada programats al Circuit Jerez-Ángel Nieto del 18 i 19 de novembre.

El de Cervera va patir el contratemps durant un entrenament d’'off-road' i ja no va poder acudir a Portugal la setmana passada per córrer el Gran Premi de Portugal després que les proves a la Clínica Dexeus de Barcelona indiquessin que tenia una lleu contusió al cap.

El vuit vegades campió del món ha mantingut repòs tota la setmana al seu domicili, però "ha continuat amb malestar i ha patit problemes de visió", segons va informar aquest dimarts el Repsol Honda. Per això, aquest dilluns va visitar l’oftalmòleg Doctor Sánchez Dalmau a l’Hospital Clínic de Barcelona, que li va examinar i va realitzar les proves pertinents, "les quals han detectat un nou episodi de diplopia (visió doble)". "L’exploració realitzada a Marc Márquez després del traumatisme que es va produir, ha confirmat que el pilot presenta diplopia i ha posat de manifest una paràlisi del quart nervi dret amb afectació del múscul oblic superior dret", va assenyalar el Doctor Sánchez Dalmau.

El metge va indicar que l’esmentat quart nervi dret "és el que ja es va lesionar l’any 2011", motiu pel qual no va poder lluitar pel títol mundial de Moto2, i que per a la recuperació del pilot català "s’ha optat per realitzar un tractament conservador amb controls periòdics per seguir l’evolució clínica".

tracking