SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu, condemnat per l'RFEF a pagar a 3 tècnics: Molo i dos ajudants

Insta a abonar 13.000 € a Molo i 2 ajudants sota pena de multa o inhabilitació

Joel Donés (primer per l’esquerra), al seu costat Jordi Gómez i Molo són els tres tècnics afectats.

Joel Donés (primer per l’esquerra), al seu costat Jordi Gómez i Molo són els tres tècnics afectats.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè jurisdiccional de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha condemnat el Lleida Esportiu a pagar uns 13.000 euros entre el que va ser entrenador del primer equip fins a la passada temporada, Manuel Jesús Casas Molo, i dos dels seus ajudants a l’staff tècnic, Jordi Gómez i Joel Donés.

La quantitat més elevada és la que correspon a Jordi Gómez, entrenador de porters, al qual el club deu un total de 9.065 euros. És, a més, la resolució més recent de les tres que afecten el Lleida Esportiu dictades per l’esmentat comitè, ja que va ser dictada abans-d’ahir dilluns. L’altra resolució que condemna el club propietat dels germans Albert i Jordi Esteve correspon a la reclamació feta per Molo, l’import del qual ascendeix a uns 3.200 euros en total. Això és resultant de dos pagarés per valor cada un de 1.534,61 euros, un de vençut el 29 d’agost passat i l’altre el 29 de setembre, als quals cal sumar els 69,02 euros per la comissió bancària. En el cas del segon pagaré vençut, la resolució especifica que també s’exigiria al club la comissió bancària si fos tornat i que no fa falta que el beneficiari del cobrament hagi de fer una segona reclamació. Aquesta resolució del comitè jurisdiccional és del dia 4 d’octubre. Per cert, Molo va ser destituït aquest dilluns a l’Águilas murcià.

El tercer deute que se li exigeix abonar al Lleida és el que li correspon rebre a Joel Donés, que va ser el preparador físic a l’staff de Molo. En aquest cas, la quantitat ascendeix a 831 euros i la resolució del comitè jurisdiccional es va produir el 4 de setembre.

En els tres casos, en el cas que els propietaris del Lleida Esportiu no paguin, els beneficiaris del cobrament del deute poden sol·licitar que s’apliqui l’execució de la resolució. Això, segons l’article 87 bis del codi disciplinari de l’RFEF, diu el següent: “L’incompliment de resolucions, ordres, instruccions, acords o obligacions dictades pel comitè jurisdiccional, dels òrgans de FIFA i UEFA i del Tribunal d’Arbitratge Esportiu, serà considerat com a infracció de caràcter greu i s’imposarà, a més de la sanció de multa de 602 a 3.006 euros, una o diverses de les següents sancions: Inhabilitació o suspensió per temps d’un mes a dos anys o d’almenys quatre partits; clausura, total o parcial, de fins a tres partits o dos mesos; i deducció de punts en la classificació final”. Ja no hi ha recurs esportiu per part del Lleida.

tracking