SEGRE

Aquests són els vuit incompliments del Lleida Esportiu, segons l'informe tècnic municipal

El jugador Pedro Inglés, ahir durant l’entrenament que va ser interromput pels agents.

El jugador Pedro Inglés, ahir durant l’entrenament que va ser interromput pels agents.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

  • Instal·lació vetada a la base. No destinar les instal·lacions a la pràctica del futbol base, ja que l’ús del Camp d’Esports i l’Annex es limita al primer equip. D’altra banda, també es té en compte la progressiva pèrdua d’equips de formació que ha patit el club les últimes temporades, al passar d’onze a sis equips i, en conseqüència, la pèrdua de pes de l’entitat en esport base.
  • Manteniment. No portar a terme un manteniment ordinari adequat de les instal·lacions. Segons assenyala l’informe municipal, la Paeria ha hagut d’assumir 95 actuacions de manteniment ordinari al Camp d’Esports a requeriment del club des del 2018. 
  • Publicitat municipal. No exhibir publicitat del suport de la Paeria en totes les activitats organitzades pel club.
  • Impagaments fiscals. El club no ha aportat en el termini fixat els certificats d’estar al corrent de pagament amb la Seguretat Social (deute de 2,7 milions d’euros) i amb l’Agència Tributària (1,6 milions d’euros).
  • Fusió i canvi de NIF. No haver comunicat a l’ajuntament les modificacions que alterin de forma important el conveni, després de la fusió aquest estiu amb el Grup Elias Futsal, que ha comportat la transformació del Lleida Esportiu en una altra entitat amb nou NIF.
  • Pèrdua de l’interès públic. Des de la firma del conveni, l’impacte de l’activitat social, esportiva i econòmica del club s’ha anat diluint i també ha perdut suport social. A més, es considera un impacte negatiu en la imatge de la ciutat l’escorcoll efectuat per la Guàrdia Civil el 5 d’octubre a les oficines del club.
  • Subvencions sense justificar. No justificar les subvencions concedides per la Paeria per a la substitució de la gespa natural del Camp d’Esports. Des del 2018 no s’ha pogut abonar al Lleida Esportiu les subvencions acordades per a aquesta finalitat perquè el club no ha presentat els justificants corresponents i perquè no està al dia de les seues obligacions fiscals i amb la Seguretat Social. En total, les subvencions retingudes sumen 238.443 euros.
  • Nens sense recursos. No haver eximit del pagament de les quotes establertes en el futbol base nens amb aptituds esportives però que no podien pagar-les per falta de recursos a la seua família.
tracking