SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Diallo, del PSG, arrestada per organitzar un atac a la seua companya Hamraoui

Kheira Hamraoui, la víctima.

Kheira Hamraoui, la víctima.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jugadora francesa del PSG Aminata Diallo ha estat detinguda per la policia per haver, presumptament, preparat l’atac d’uns sicaris a la seua compatriota i companya Kheira Hamraoui, que està lesionada fruit de l’agressió. Segons va informar L’Équipe, Diallo està arrestada fins que la policia no aclareixi els fets i com a presumpta culpable de l’atac, a mans d’uns sicaris. El Tribunal de Versalles decidirà si Diallo, que va jugar cedida la temporada passada a l’Atlètic de Madrid, va contractar els dos encaputxats que el 4 de novembre van atacar Hamraoui, ex del Barça, quan les dos sortien d’un sopar en un restaurant parisenc.

“Al sortir del cotxe, (Hamraoui) va veure dos desconeguts amb passamuntanyes. Un d’ells, armat amb una barra de ferro, la va acabar de treure del cotxe i li va colpejar a les cames en diverses ocasions abans que els dos atacants fugissin”, va informar el diari francès. Hamraoui s’ha perdut un partit de la Lliga francesa i un altre de la Champions des de l’agressió, mentre que Diallo va ocupar el seu lloc tant amb el PSG com en el partit de la selecció francesa, a la qual havia tornat Hamraoui.

Aquesta rivalitat esportiva podria ser la causa del que ha succeït. El PSG, per la seua part, va confirmar la detenció i va fer una “condemna enèrgica” cap a la violència comesa. “El club ha pres les mesures necessàries per garantir la salut, el benestar i la seguretat dels seus jugadors i està treballant per aclarir els fets”, va concloure el PSG.

tracking