SEGRE

FUTBOL CLASSIFICATÒRIA MUNDIAL QATAR EL 2022

Espanya, obligada a vèncer avui Grècia per aspirar a la classificació directa

La selecció es va entrenar ahir a Las Rozas abans de viatjar a Atenes.

La selecció es va entrenar ahir a Las Rozas abans de viatjar a Atenes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya afronta avui a Atenes davant de Grècia (20.45) un partit decisiu, en el qual només li val la victòria si vol continuar aspirant a la classificació directa per al Mundial de Qatar 2022. Luis Enrique Martínez va deixar clar ahir que no tem la pressió que puguin tenir perquè ha vist “la manera d’entrenar-se” d’un equip que “ha demostrat sempre que rendeix” quan les coses s’endureixen. L’asturià va recalcar que ell ha “nascut amb pressió” i que ha tingut “l’oportunitat i la sort de tenir una professió amb pressió des d’una primerenca edat”.

“La porto aguantant des dels 19 anys quan vaig debutar amb l’Sporting i a mi em va la marxa. Vaig ser molt sincer després de donar la llista, però després de veure l’equip em sento tranquil”, va reiterar. “Us veig un pelet preocupats per la pressió, què us passa?”, va assenyalar somrient davant d’una nova pregunta sobre el tema.

“Beneïda pressió, el problema és quan estàs en un equip i no n’hi ha. Aquest equip ha demostrat sempre que amb pressió rendeix; sense, no seríem la selecció espanyola”, va recalcar.Suècia, líder del grup i a la qual s’enfrontarà diumenge com a local, jugarà també avui a Geòrgia abans que Espanya, una situació a què no dona gaire importància. “Aquest partit no ens interessa”, va sentenciar.

tracking