SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Diallo, en llibertat sense càrrecs per l'agressió a l'exblaugrana Hamraoui

Aminata Diallo i Kheira Hamraoui, en unes vacances a Dubai.

Aminata Diallo i Kheira Hamraoui, en unes vacances a Dubai.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aminata Diallo, futbolista del PSG, va ser ahir posada en llibertat sense càrrecs després d’estar 36 hores detinguda per la seua presumpta implicació en l’agressió a la seua companya Kheira Hamraoui, jugadora del PSG i ex del Barça. Fonts judicials van assenyalar que també es va retirar la detenció contra un conegut de Diallo, empresonat a Lió per extorsió, i del qual se sospitava que podria haver organitzat l’atac. Mentrestant, les investigacions continuen, per intentar aclarir els detalls del cas.

En aquest sentit, una altra jugadora del PSG, Sakina Karchaoui, va ser interrogada ahir. Karchaoui hauria estat una de les futbolistes del PSG que haurien rebut diverses trucades d’un home per parlar malament de Hamraoui. Diallo va ser detinguda dimecres per ser interrogada per la seua possible implicació en l’atac contra Hamraoui, que va ser obligada a abandonar el cotxe que conduïa Diallo i agredida per dos homes emmascarats, que li van colpejar les cames amb una barra de ferro.

La jugadora del PSG va patir contusions i se li van haver d’aplicar alguns punts de sutura a les cames i les mans a l’intentar protegir-se, però no són lesions serioses. La premsa francesa apunta que aquest cap de setmana podria reprendre alguns exercicis.

tracking