FUTBOL TERCERA CATALANA

El Vilanova arruïna la festa a la Fuliola

Un tardà gol impedeix el triomf dels locals || El club de l'Urgell prepara actes de celebració pel centenari

La plantilla, tècnics, directiva i patrocinadors de la Fuliola es van fer ahir la foto oficial de la temporada.CARLES VILA

A la Fuliola se li va escapar la victòria en l’últim instant, per culpa d’un penal rigorós xiulat a favor dels visitants que no va perdonar Jaume per al Vilanova de l’aguda. El partit va tenir dos parts molt diferenciades, en el primer temps els locals van tenir el control de la pilota i domini del joc, i així van poder avançar-se en el marcador i arribar al descans vencent (0-1). A la segona part el conjunt local va sortir molt més ben situat i en menys de deu minuts va aconseguir posar-se davant en el marcador.

Els dos gols locals van arribar a través de dos penals clars assenyalats a favor. En el tram final del partit, el porter local va realitzar una mala sortida que li va provocar l’expulsió per doble groga. Els visitants també es van quedar amb un home menys arran de l’expulsió de Moustapha, que va executar dos fortes entrades que l’àrbitre va sancionar amb groga cada una.

El matx va acabar en taules gràcies al tardà gol visitant. El club local també s’està preparant per celebrar el centenari, amb una sèrie d’activitats commemoratives que tindran lloc durant tot l’any.

Tremp i Agramunt agafen distància al grup 16

Agramunt i Tremp mantenen una jornada més el seu pols personal per veure qui perd abans un partit.

De moment aquesta jornada ambdós han tornat a sumar tres punts. En el seu mateix grup el Vallfogona i Vilanovenca segueixen sense guanyar ni un matx i l’Ivars per fi ho va poder fer. A l’altre grup, l’Alguaire continua com a líder absolut, però Soses, Puigvertenc i Pardinyes B no li permeten relaxar-se.

El Vilanova de la Barca també ha guanyat aquesta jornada el seu primer duel i ja no queda cap equip que no hagi guanyat un partit. El Golmés suma tres derrotes seguides.