SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

El lleidatà Jaume Betriu revalida el títol de campió estatal d'Enduro3

Jaume Betriu durant la prova disputada a Antas.

Jaume Betriu durant la prova disputada a Antas.NICKY MARTÍNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Jaume Betriu va revalidar diumenge el títol de campió d’Espanya d’Enduro3 després sumar un primer lloc i un segon a la prova disputada a la localitat d’Antas (Almeria). A més a més, el pilot de KTM va aconseguir el subcampionat absolut malgrat haver de competir amb un fort refredat. “Aquest títol significa molt per a mi, perquè no ha estat un any fàcil.

Estic molt content de com ha anat la temporada. L’any passat va anar molt bé, però aquest ha estat millor, crec que amb la 500cc he fet un pas més, sobretot al Mundial, perquè l’Estatal sempre ha estat disputat”, va dir el de Coll de Nargó després d’aconseguir el títol. “Ara toca descansar unes setmanes i tornar a la pretemporada per afrontar un nou any amb moltes ganes”, va afegir.

El lleidatà se centrarà ara a recuperar energies i preparar el 2022 de la millor manera possible després d’un 2021 per emmarcar, al ser dotzè a la general de motos del Dakar i aconseguir el subcampionat del món d’Enduro3 i el títol estatal en la mateixa categoria.

tracking