SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

L'esposa d'Abidal, sospitosa en el cas de l'agressió a Hamraoui

“Respecteu la vida privada”, demana la francesa

Kheira Hamraoui, la jugadora del PSG que va resultar agredida.

Kheira Hamraoui, la jugadora del PSG que va resultar agredida.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esposa d’Éric Abidal seria la principal sospitosa en el cas de l’agressió contra la futbolista del PSG Kheira Hamraoui, segons informava el diari Le Monde. La possibilitat que es tractés d’una revenja per una infidelitat cobra força en la investigació i la justícia francesa podria interrogar la dona encara que, segons el mateix rotatiu, el primer a declarar davant del jutge especialitzat en causes penals complexes que s’ha fet càrrec del cas seria el mateix Éric Abidal. Després de l’agressió Hamraoui hauria trucat a Abidal per explicar-li el que havia passat.

La jugadora va ser colpejada a les cames per dos encaputxats amb barres de ferro el passat dia 4, mentre li recriminaven el fet de dormir “amb homes casats”.Aminata Diallo, companya d’equip i acusada en un primer moment d’instigar l’agressió, estaria exempta de qualsevol responsabilitat. El seu advocat, Mourad Batikh, va explicar que Diallo “està molt afectada psicològicament per aquesta onada mediàtica en la qual han sortit més de 6.000 articles” en diferents mitjans.Per la seua part, Kheira Hamraoui va demanar ahir mateix que es respecti la seua vida privada i va eludir parlar d’Abidal. Ho va fer en un comunicat difós pel seu advocat, Saïd Harir.

Hamraoui demana “urgentment que la seua vida privada sigui respectada, així com el dret que té a guardar silenci en aquest moment difícil”. Va dir que esperava “amb serenitat” el desenvolupament de la investigació per conèixer els inculpats “com més aviat millor” i explica l’agressió: “Van ser cops d’una violència inusitada, sobretot en els membres inferiors, la qual cosa deixava implícit el desig d’espatllar la seua carrera professional.”

tracking