SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Lleida domina la Segre Cup

Van guanyar el trofeu Laia Sorribes, Manel Contreras, Mònica Dòria i Miquel Travé per partida doble || Hi van participar vora 150 palistes

Laia Sorribes va brillar ahir a la seua Ponts natal per endur-se la victòria absoluta en caiac.

Laia Sorribes va brillar ahir a la seua Ponts natal per endur-se la victòria absoluta en caiac.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els palistes lleidatans van ser els grans dominadors d’una nova edició de la Segre Cup, que per culpa de la pandèmia no va poder celebrar-se per Setmana Santa com és tradició. Prop de 150 palistes van prendre part en la cita, que ahir va viure la segona i última jornada al canal d’eslàlom de Ponts i on Lleida va rubricar el seu domini aconseguint la victòria absoluta en cinc de les sis categories. El més premiat va ser Miquel Travé (Cadí), que va demostrar estar en plena forma al sumar un doblet i quatre victòries parcials.

Ahir va repetir el triomf aconseguit dissabte a la Seu, tant en K1 com en C1. En caiac es va imposar al davant de Manel Ocho (Miño) i David Llorente (Río Eresma), els mateixos que el van acompanyar al podi final, mentre que en canoa va guanyar seguit de Daniel Pérez (Penedo), i l’urgellenc Marc Vicente va firmar el quart lloc absolut.Tampoc va donar cap opció Manel Contreras en K1 júnior, que va guanyar també a Ponts per emportar-se el trofeu, al davant del seu company del Cadí Ikenna Mbelu i amb Jaume Aguilera, del Mig Segre, en quart lloc. En caiac dones el triomf va ser per a la pontsicana Laia Sorribes, que va brillar a casa per superar Mònica Dòria, que va conquerir la victòria final en C1, al davant de Klara Olazábal i Núria Vilarrubla, que va guanyar a Ponts.

Finalment, en K1 júnior dames es va imposar la donostiarra Leire Goñi.

tracking