SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El Mollerussa ven des d'avui les entrades del Getafe

Fins demà només per a socis, a 22 i 12 euros, i dilluns col·loca la il·luminació

Operaris municipals i personal del club van començar ahir els preparatius per a la Copa.

Operaris municipals i personal del club van començar ahir els preparatius per a la Copa.JULEN ANDRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Futbol Joventut Mollerussa començarà a vendre avui les entrades per al partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei davant del Getafe, que acollirà el Municipal del Pla d’Urgell dimarts dia 30 a les 21.00 hores, i ha fixat els preus en 22 euros per a la grada (el que podria considerar-se la Tribuna) i 12 euros per als Laterals i Gols. Avui i demà, entre les 18.00 i les 20.00 hores, tindran prioritat a l’hora d’adquirir les localitats els socis del club (només en podran comprar quatre per persona) i dissabte (entre 11.00 i 13.00 hores) i el dilluns 29 (de 18.00 a 20.00), vigília del partit, ja estaran disponibles per al públic en general amb els mateixos preus. El club tenia intenció, al principi, d’haver iniciat ahir la venda de les localitats, però va emetre una nota al matí, que després va difondre a través de les xarxes socials, en què ajornava a avui l’adquisició de les entrades “a causa de problemes d’impressió”.Ahir dimecres van començar els preparatius per part de personal del club i de l’ajuntament amb la visita al camp.

Val a recordar que l’aforament del Municipal del Pla d’Urgell està establert en uns 4.500 espectadors i el club ha descartat fer-ne una ampliació mitjançant grades supletòries, ja que el cost es considerava car a l’elevar-se a uns 18.000 euros. Sí, en canvi, que es potenciarà la il·luminació del camp, una cosa que d’altra banda ho exigeix la retransmissió televisiva, el cost de la qual ascendeix a uns 15.000 euros i la instal·lació es farà dilluns. El Mollerussa-Getafe l’emetrà DAZN i per primera vegada tots els partits d’aquesta primera eliminatòria seran televisats per aquesta plataforma, per Mediaset o pel canal de streaming Footters.

Aquesta millora de la il·luminació es farà únicament per a aquest partit i consistirà a col·locar uns focus complementaris fins a obtenir una potència total de 900 luxis, ja que actualment l’enllumenat del camp només arriba als 350 luxis. Jaume Vallverdú espera que dimarts el Municipal registri un ambient de gala, fins i tot superior per l’entitat del rival al qual es va viure en la ronda prèvia davant del Penya Independent d’Eivissa, al qual va vèncer el Mollerussa per 1-0.

tracking