SEGRE

HOQUEI PATINS TERCERA CATALANA

Un jugador del Mollerussa falla a propòsit una falta directa al considerar que era error arbitral

Nil Civit, jugador del Mollerussa, va fallar a propòsit una falta directa al considerar que era error arbitral || El rival, el Manresa, va difondre el gest a les xarxes

El moment en què Nil Civit falla a propòsit la falta directa dissabte contra el Manresa.

El moment en què Nil Civit falla a propòsit la falta directa dissabte contra el Manresa.CLUB PATÍ MANRESA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nil Civit, jugador de 27 anys del Club Hoquei Mollerussa, va protagonitzar un gest de fair play el cap de setmana passat durant un partit davant del Club Patí Manresa al fallar a propòsit una falta directa, ja que considerava que l’àrbitre s’havia equivocat en la decisió. Va ser el mateix rival, el Manresa, l’encarregat d’agrair el gest públicament difonent la lliçó d’esportivitat a través de les xarxes socials. Faltaven uns dos minuts per finalitzar el partit, amb 1-4 a favor de l’equip de la capital del Pla d’Urgell quan en un xoc entre Nil Civit i un jugador del Manresa, l’àrbitre va resoldre l’acció xiulant falta directa a favor del Mollerussa.

“Era la desena falta que cometien i, per tant, suposava un tir lliure directe per a nosaltres, però no vaig veure justa la sanció. Anava a tirar el meu company Mario, però li vaig dir que ja que havia estat jo el protagonista de la jugada, el tiraria jo. Al porter li vaig comentar que no intentaria marcar sinó que li donaria la pilota.

Vaig voler reivindicar que hi ha d’haver fair play”, explica.Nil Civit creu que va fer “el que s’havia de fer perquè això és esport per damunt de tot”. A més, per a ell era un partit especial. “He tornat a jugar a hoquei després de 4 o 5 anys i era el meu primer partit després de lesionar-me corrent una mitja marató de muntanya”, assenyala aquest experimentat jugador que va començar en l’hoquei amb 5 anys al Mollerussa i també va jugar un any al Bell-lloc.

Un dels seus millors amics és Joan Ramon Serret, un pilar a l’Alpicat. El Mollerussa va líder del seu grup a Tercera i aspira a l’ascens.

El moment en què Nil Civit falla a propòsit la falta directa dissabte contra el Manresa.

El moment en què Nil Civit falla a propòsit la falta directa dissabte contra el Manresa.CLUB PATÍ MANRESA

tracking