FUTBOL

El Lleida suma a Eivissa la seua tercera derrota consecutiva (2-1)

Torna a plantar-se en protesta pels impagaments del club i perd davant del Peña Deportiva, que remunta en la segona part el gol primerenc dels blaus

El Lleida suma a Eivissa la seua tercera derrota consecutiva (2-1)CARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu va enllaçar la seua tercera derrota a la Lliga en caure en el camp del Peña Deportiva d’Eivissa per 2-1. Com ja va passar a Cerdanyola, els de Gabri s'han avançat al marcador, però han acabat sent remuntats pel rival. En iniciar-se el partit, els jugadors de l’equip lleidatà han tornat a plantar-se com en els dos anteriors partits en senyal de protesta pels impagaments i incompliments del club. Gaixas ha avançat el Lleida en el minut 6 i amb el 0-1 s'ha arribat al descans sense que els blaus passessin per grans problemes. Però en la represa, els eivissencs han reaccionat i, malgrat que en els primers minuts, el Lleida ha pogut marcar per mediació de Moha i David López, al final dos badades defensives han provocat el 2-1 per als balears. Cal recordar que el proper 2 de desembre la plantilla del Lleida oferirà una roda de premsa per denunciar la seua delicada situació.