SEGRE

ELS DETALLS

El Lleida Esportiu, en caiguda lliure

El Lleida ja és penúltim després d'encaixar a Eivissa la tercera derrota consecutiva davant d'un Penya Esportiva que li remunta a la represa || La plantilla, que va tornar a protestar pels impagaments, no atén els mitjans i es remet a la roda de premsa de dijous vinent

Febas es lamenta per una ocasió perduda al final.

Febas es lamenta per una ocasió perduda al final.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va tocar fons a Eivissa, per si la seua trajectòria no era ja depriment, va encadenar la tercera derrota consecutiva a la Lliga i és penúltim immers de ple en posicions de descens. Va perdre davant del Penya Esportiva, que només havia sumat tres punts de 15 possibles, cosa que deixa els de Gabri en una delicada situació esportiva que s’uneix a l’extraesportiva. Els components de la plantilla van tornar a plantar-se, trenta segons, tot just posar-se la pilota en joc, amb la complicitat del rival i del públic, que va ovacionar els lleidatans, i de l’àrbitre.

Després del matx, els jugadors blaus no van atendre els mitjans, una cosa que van justificar arran de l’absència del responsable de premsa del club, i es van remetre a la roda de premsa de dijous vinent.Quant al partit, el primer quart d’hora va ser un veritable festival del Lleida, que va esborrar del camp el seu rival. A part del gol d’Arnau Gaixas (6’) a l’aprofitar un mal refús del porter local, els de Gabri van tenir el seu objectiu a prop des del primer minut amb una rematada alta de Febas després d’una excel·lent assistència de Moha, potser el més destacat dels blaus, i de les clares ocasions novament de Febas, Neeskens, Roger Figueras i de David López, que no van acabar en el fons de la porteria local per autèntic miracle. El Penya Esportiva només va tenir una ocasió en una jugada dividida a l’àrea del Lleida (23’) que, per sort, va acabar a les mans de Víctor Vidal.A la represa, el matx es va trencar per jugar al futbol directe, amb pilotes llargues afavorides pel fort i gelat vendaval que va fuetejar el Municipal eivissenc.

Cristeto (47’) va obligar a lluir-se Víctor Vidal i Moha (49’) va tenir el 0-2 al seu abast en una doble rematada que va refusar bé el porter local, esmenant així el seu error en el gol de Gaixas. Roger Figueras (50’) va evitar l’empat, rebutjant a córner un tret d’Alberto Torras, supermotivat a l’enfrontar-se al seu exequip. Neeskens la va tenir en el 52 i Víctor va evitar el gol davant de Piera (53’).

Però en l’estira-i-arronsa el Lleida tenia totes les de perdre, especialment per la seua falta de concentració, sobretot per la banda esquerra, i així va arribar l’1-1. Pilota al pal de Ripoll i Joan Piera marca a porta buida (54’). Era l’1-1.Moha ho va intentar dos vegades més (56’ i 69’), mentre que Víctor Vidal va posar una mà salvadora davant de Robert Costa (67’), un altre jugador amb passat blau.

I així va arribar el 2-1, mentre Gabri esperava el moment d’apuntalar la banda esquerra amb l’entrada d’Álvaro. Error de Gaixas en el control, es cola Piera i Lucas, al segon pal, afusella el porter lleidatà. Ni el triple canvi a la desesperada va arreglar el daltabaix.

El joc es va endurir i Moha, que ja tenia una targeta, es va jugar l’expulsió amb les seues enganxades amb Torras. Mejía (81’) i Monterde (88’) ho van intentar sense sort i Víctor va evitar el 3-1.

El juvenil esgarrapa un punt al final

El juvenil del Lleida va sumar la segona jornada consecutiva sense perdre (fa set dies va vèncer al Municipal de Gardeny el San Francisco, 1-0), a l’aconseguir empatar (0-0) al camp de La Almozara davant de l’Ebro. Els de Pablo Petreñas, que continuen com a cuers destacats, van estar bé en defensa encara que sense crear gaires ocasions de gol, però van tenir la fortuna de veure com en el minut 90 del partit els aragonesos van desaprofitar un penal a l’estavellar la pilota al pal. Els lleidatans ho van celebrar com un triomf.

tracking