SEGRE

Gabri, entrenador del Lleida Esportiu: “Hi ha jugadors que ja no donen el 100%”

El tècnic del Lleida, visiblement afectat per la situació que viuen, afirma que veu falta de concentració a l’equip

Febas es lamenta per una ocasió perduda al final.

Febas es lamenta per una ocasió perduda al final.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gabri,entrenador de l’Esportiu, va comparèixer davant dels mitjans visiblement “tocat”, més fins i tot que fa set dies després de perdre al Camp d’Esports davant del Terrassa.

“Ara mateix no estem”, va assegurar, “en el millor moment per guanyar. Els rivals, en canvi, necessiten fer molt poc per fer-ho”. Gabri va reconèixer que “la situació a l’interior del vestidor ha empitjorat en els últims dies i, encara que es manté la unitat i la pinya, és evident que hi ha jugadors que ja no juguen al cent per cent de concentració i això podria explicar les tres derrotes consecutives que hem recollit últimament”.

D’altra banda, el tècnic va assegurar que “la situació és la que és i no podem negar-la però també és cert que els jugadors haurien de reflexionar sobre el que volen ser de cara al futur perquè després d’això hi haurà un futur i s’estan jugant el seu avenir. Aquest és un tema sobre el qual caldrà reflexionar durant la setmana”.En qualsevol cas Gabri, parlant en nom seu i de la resta de l’equip tècnic, va dir que “estem a mort amb la plantilla defensant les seues reivindicacions i recolzarem tot el que anunciïn en la roda de premsa de dijous al costat de l’AFE perquè reclamen el que els correspon”.

Per la seua part, el tècnic del Penya Esportiva, Manolo González, va assegurar en roda de premsa que “em dol moltíssim veure la situació en la qual ha caigut el Lleida, que és un històric de la categoria. Em sap greu per Gabri, un gran entrenador, i pels jugadors. La meua total solidaritat amb tot el que estan passant”.

tracking