SEGRE

Luis Pereira demana informació als creditors del Lleida Esportiu

alt

Entrevista exclusiva amb Luis Pereira, empresari que voli adquirir el Lleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de treball de l’empresari gallec establert a Suïssa Luis Pereira ha fet una crida als creditors del Lleida Esportiu perquè aportin informació sobre el deute que té contret el club amb ells.A través del seu perfil de Twitter #SalvarLleidaEsportiu han obert una línia de comunicació amb tots els creditors a qui se’ls demana que indiquin les seues dades i la documentació del deute i l’enviïn al correu electrònic salvarlleida@gmail.com.

Pereira, que continua treballant per intentar fer-se càrrec de la gestió del club, ha hagut de recórrer a aquest mètode davant la falta d’informació sobre el deute que ha rebut dels germans Esteve. Va arribar a entrevistar-se dos vegades amb el president Jordi Esteve, però les conclusions van ser que la informació que rebia ni era certa ni tampoc completa.A l’equip de treball de Luis Pereira figura Vicente Javaloyes, professor de l’Inefc, doctor en Dret i expert en gestió esportiva.

A través d’un vídeo al perfil #SalvarLleidaEsportiu va explicar qui era i els objectius del grup que fins ara ha estat l’únic a mostrar públicament el seu interès per fer-se càrrec de la gestió del Lleida Esportiu i assumir els deutes. “Soc aquí per aportar el meu gra de sorra des de la meua experiència i professionalitat per situar el Lleida Esportiu on es mereix”, va dir Javaloyes.

tracking