Futbol

L'AEM encadena la seua cinquena victòria

Les lleidatanes guanyen 1-2 al Seagull a Badalona amb gols de Taberner i Iris

L'AEM encadena la seua cinquena victòriaJORDI ECHEVARRIA

L’AEM segueix en estat de gràcia i ha aconseguit la seua cinquena victòria consecutiva a la Segona divisió del futbol femení estatal, a l’imposar-se per 1-2 en el camp del Seagull, a Badalona, amb gols de Taberner (9) i Iris (72). L’únic golt de l’equip barceloní ha arribat de penal, en el minut 84, marcat per Manau.

L’equip lleidatà, que entrena Òscar Cobacho, ha demostrat que no li ha afectat l’aturada per seleccions i ha sumat un nou triomf, el vuitè de la temporada, per només tres derrotes, que li permet pujar provisionalment al tercer lloc de la classificació, a falta que aquest diumenge es completi la jornada.

L’AEM ha jugat els últims minuts en inferioritat numèrica, per l’expulsió d’Iris per doble groga (74' i 83'), però això no li ha impedit de sumar tres valuosos punts. L’equip jugarà el proper dissabte a casa, davant de l’Oviedo, l’últim partit d’aquest 2021.