SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“No podem perdre més punts”, afirma Xavi

El tècnic diu que no reservarà cap jugador avui contra el Betis (16.15) malgrat el duel de dimecres a Munic || “Cada partit és vital per a nosaltres”

Xavi, entrenador del Barcelona, ahir abans de la compareixença davant els mitjans de comunicació.

Xavi, entrenador del Barcelona, ahir abans de la compareixença davant els mitjans de comunicació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona rep avui el Betis al Camp Nou (16.15) en un partit en el qual necessiten els tres punts per continuar escalant a la taula. Xavi Hernández va recordar que l’equip continua “tenint urgències” i que no pot “perdre més punts” si desitja lluitar per LaLiga. “Per les urgències que tenim, cada matx serà vital per a nosaltres i els haurem d’afrontar tots com una final, el del Betis i també el de dimecres a Munic”, va dir.

Per això, Xavi va avançar que davant del Betis no reservarà res pensant en el decisiu encontre davant del Bayern. “No pensem en la Champions. LaLiga ens dona moltíssim, és el nostre dia a dia, i trauré el millor onze possible”, va assegurar.

També va recordar que el Betis és “un gran equip, molt treballat” i ara també un rival directe, recordant que està al davant en la classificació.Per això, Xavi va subratllar que guanyar avui serà important “per reconnectar-se a la Lliga”, un títol que no descarta aixecar aquest mateixa temporada, com va dir Laporta dijous. “El Barça aspira a guanyar-ho tot. Ho he dit moltes vegades: aquí no val empatar ni perdre.

Som un equip fet per guanyar i per competir. Comparteixo totalment l’opinió del president”, va comentar. Per encadenar el tercer triomf a la Lliga per primera vegada aquest temporada, Xavi podrà comptar amb Sergiño Dest i amb Dembélé, de qui va dir que ja està “al cent per cent”, però no amb Ansu Fati.

Laporta: “Mai vaig demanar a Messi que jugués gratis”Joan Laporta va matisar ahir les seues paraules sobre la sortida de Leo Messi l’estiu passat, quan va comentar que esperava que volgués jugar gratis per poder quedar-se. “No sé si hauria estat possible que Messi es quedés sense cobrar. Mai li vaig demanar que jugués gratis”, va dir a Els Matins, de TV3.

“És el millor del món i sabíem que tenia una proposta molt important. Però el tema que jugués gratis havia de sortir en tot cas d’ell, no de mi”, va aclarir, assegurant que la polèmica va nàixer d’una “premissa falsa”. Va afegir que el club ha de tenir una bona relació amb Messi.

“És un dels millors del món, si no el millor. Respecto la posició que Messi cregui que ha de tenir i per la meua part té la mà estesa.” També va negar que els socis puguin estar molestos o defraudats amb ell, després d’assegurar que renovaria. “Sabien el que votaven.

Vam fer tot el possible perquè es quedés i ja teníem un acord, però no es va poder donar perquè LaLiga va canviar tota la dinàmica del contracte.” Sobre Dembélé va dir que el seu desig és que renovi. “Dembélé vol quedar-se i ho sé, perquè tenim una relació molt bona. Per a nosaltres és un tros de jugador i per a mi és millor que Mbappé i m’agradaria que es quedés”.

El Girona s’enfrontarà amb l’Osca a la CopaEl Girona s’enfrontarà amb l’Osca, tots dos de Segona A, en camp oscenc, en la pròxima eliminatòria de la Copa del Rei que es va sortejar ahir.

L’Espanyol, per la seua part, visitarà el Palència Cristo Atlético, de la Segona RFEF. El Barça encara no va entrar al sorteig.

El Bayern-Barça, sense públic per la CovidEl decisiu Bayern-Barça de dimecres es jugarà definitivament sense públic, després que Alemanya confirmés ahir el tancament dels estadis pel repunt de casos de Covid.

L’estrella del Betis, fill d’un ex del LleidaUn dels jugadors que han destacat al Reial Betis en aquest inici de temporada és el defensa central Edgar González, fix en l’esquema de Pellegrini. Egdar és un producte de la Masia i el seu pare, Lluís González, va ser un destacat davanter de l’Espanyol que va jugar una temporada al Lleida, la 1996-97. Precisament, Edgar va nàixer quan el seu pare estava al Lleida.

El Granada respira al derrotar l’AlabèsEl Granada s’allunya dels llocs de descens després de guanyar ahir a l’Estadio Nuevo Los Cármenes per 2-1 l’Alabès, que encadena dos derrotes seguides i tres encontres de Lliga sense guanyar. En partit de Segona divisió A disputat també ahir, l’Osca va sumar tres valuosos punts al derrotar el Valladolid per 3-2.

tracking