L’AEM ha certificat avui que és un dels millors equips de la Segona Divisió femenina en aconseguir a Badalona, en el camp del Seagull, la seua cinquena victòria consecutiva (1-2), amb el que se situa tercer a la taula de forma provisional. A més, aquest és el seu vuitè triomf en els 11 partits de Lliga disputats fins ara.

El partit ha començat de cara per a les jugadores que entrena Òscar Cobacho, que s'ha avançat al marcador en el minut 9 amb un gol d’Alexandra Taberner a passi de Caroline Muller. Les locals, que estrenaven entrenador, han intentat reaccionar, però el cert és que fins el descans tot just hi va haver oportunitats de gol en cap de les dos àrees. En la segona part, l’AEM ha tornat a sortir amb renovades empentes i Pixu ha enviat la pilota al travesser en el minut 52. I en el 73, Iris Aixalà marcava de cap el 0-2 després d’una falta lateral llançada per Barbi. Semblava que el partit estava sentenciat, però el col·legiat ha xiulat un penal inexistent a favor del Seagull en el minut 82 per una suposada falta dins de l’àrea d’Iris, que a més ha vist la segona targeta groga, amb el que l’AEM s'ha quedat amb 10. Les locals han marcat, però les lleidatanes no han passat cap angúnia fins el final del partit malgrat jugar amb una menys.