FUTBOL PRIMERA NACIONAL FEMENINA

El Pardinyes perd davant d'un rival directe

Les lleidatanes segueixen últimes, amb 2 punts || L'Stadium Casablanca remunta l'1-0 inicial

Una jugadora del Pardinyes colpeja la pilota durant el partit.

Una jugadora del Pardinyes colpeja la pilota durant el partit.GERARD HOYAS

El Pardinyes continuarà sense conèixer la victòria una setmana més, al caure ahir davant de l’Stadium Casablanca. L’equip aragonès arribava a Pardinyes com a penúltim a la taula i per tant era una bona oportunitat perquè les lleidatanes, que són últimes, restessin punts a un rival directe i sumessin el primer triomf del curs. El matx va tenir un actor principal, el vent, que en va marcar el desenvolupament.

Davant d’aquesta situació, els dos equips buscaven crear perill amb jugades puntuals i ràpides, i qui primer ho va fer va ser el Pardinyes. Les lleidatanes, que van jugar la primera meitat amb el vent a favor, van llançar una bona contra en el minut 15 que va acabar amb l’1-0. Victòria va aprofitar un mal càlcul de la defensa rival pel vent i va anotar el primer amb una bona vaselina.Després del gol, les d’Albert Canton –ahir absent per motius personals– van tenir dos accions per anotar el segon, però no les van aprofitar, i en el segon temps ho van pagar.

L’Stadium Casablanca va sortir dels vestidors amb una marxa més i amb el vent a favor, davant un Pardinyes amb baixes que va acusar el pas dels minuts. Així, amb dos accions aïllades –una contra en el 71 (1-1) i una falta lateral en el 82 (1-2)– van capgirar el marcador. Les locals no van poder reaccionar i segueixen en el fons de la taula amb dos punts en dotze partits.