SEGRE

Gabri: "Asier tenia la meua confiança"

El tècnic assegura que el comunicat d'acomiadament d'Eizaguirre i del jugador Colau els va agafar a tots per sorpresa

Gabri consola Moha davant d’Asier Eizaguirre.

Gabri consola Moha davant d’Asier Eizaguirre.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gabri García, tècnic del Lleida, va assegurar en la seua compareixença davant dels mitjans de comunicació que la notificació, per part del club, de l’acomiadament del tècnic Asier Eizaguirre, “per pèrdua de confiança”, i del jugador Colau “per baix rendiment”, durant la roda de premsa de la plantilla i de l’AFE denunciant les irregularitats de l’entitat, “ens va agafar a tots per sorpresa perquè no ens ho esperàvem”.

Gabri va assegurar que “Asier era una peça clau a l’equip tècnic i, sens dubte, tenia tota la meua confiança. És més, el vídeo que vam visionar dissabte per preparar el partit el va elaborar ell. Ha estat amb nosaltres fins a l’últim moment”. L’entrenador també va afegir que la comunicació amb el president Jordi Esteve no és la que “desitjaria tenir, però existeix”.

I, preguntat per si esperava una desbandada general de jugadors al gener, va matisar que “el fet que s’hagi pagat part de la primera i la segona nòmines impedirà que pugui produir-se perquè no s’acumularan tres mensualitats endarrerides. De fet, ara mateix només existeixen tres o quatre jugadors que podrien fer-ho”. Gabri, que va descartar la possibilitat que el Lleida no es presentés a jugar diumenge (12.00 hores) davant de l’Osca B, va acabar assegurant que “l’únic que volem és poder entrenar, jugar i competir”.

Per la seua part, Toni Vicente, un dels capitans de l’equip, va assegurar que “el comunicat del club ens va causar un profund malestar. És una situació desagradable i en el cas d’Asier he d’afegir que mantinc una estreta relació amb ell. Una gran persona i encara un millor entrenador”.

tracking