SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Jugadors del Lleida Esportiu ja es plantegen sortir del club

Si encara no ho han fet és perquè no s'ha obert el mercat d'hivern

Jugadors del Lleida celebren amb l’afició un dels gols de diumenge passat contra l’Eixea.

Jugadors del Lleida celebren amb l’afició un dels gols de diumenge passat contra l’Eixea.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jugadors del Lleida Esportiu ja s’estan plantejant acollir-se al procediment abreujat per a la cancel·lació de la llicència federativa, segons van confirmar ahir fonts de la plantilla blava. Diumenge passat, després del partit contra l’Eixea, que va finalitzar amb la victòria del Lleida per 2-1, el tècnic de l’equip, Gabri Garcia, va apuntar que tres o quatre jugadors ja podrien acollir-se a aquesta solució que permet l’actual normativa per a casos d’impagament. Fonts de la plantilla van confirmar ahir aquesta dada i van explicar que, si no s’hi han acollit ja, és perquè el mercat d’hivern encara no s’ha obert i prefereixen esperar que s’obri aquesta possibilitat.

Per acollir-se al denominat “procediment abreujat”, el club ha de tenir pendent “l’impagament de les seues retribucions per un import igual o superior a tres mensualitats, independentment que siguin consecutives o no, parcials o totals”. En aquest sentit, els pagaments parcials de nòmines que, en el cas d’alguns jugadors ha fet efectius el club, fan que hi hagi casos que, fins i tot tenint un deute pendent, aquest no sumi el total corresponent a les tres nòmines que exigeix la normativa. Però les fonts de la plantilla consultades van assegurar que no donaran més marge al club que les properes setmanes i que, si venç la nòmina d’aquest mes i no han percebut més ingressos, seran més els jugadors als quals es deurà un mínim de tres mensualitats, i que molts d’ells ja optaran per sol·licitar acollir-se a aquesta possibilitat i buscar-se un altre club que els permeti guanyar-se la vida.

Tal com va informar SEGRE el 20 de novembre passat, un jugador, Garzón, ja va pactar la sortida amb el Lleida, malgrat que el club no la va oficialitzar fins el dijous de la passada setmana, coincidint amb la compareixença pública de la plantilla denunciant la seua situació. Aquell mateix dia el club també va anunciar els acomiadaments de Colau i el tècnic Asier Eizaguirre.

Diumenge, davant de l’Eixea, el club va mostrar samarretes de suport a aquests dos companys acomiadats, a més d’una altra amb el nom de Fall, jugador purgat sense que el club hagi donat una explicació del perquè. El tècnic, Gabri, no pot disposar d’aquest important jugador en els partits.

tracking