FUTBOL SALA BASE

La selecció cadet, subcampiona catalana

La selecció cadet femenina de Lleida, amb el trofeu de subcampiones de Catalunya.FCF

La selecció lleidatana cadet femenina de Lleida es va proclamar ahir subcampiona de Catalunya a Blanes després de perdre a la final davant del combinat de Baix Llobregat-Catalunya Central (2-5). Les lleidatanes van superar en semifinals l’equip de Barcelonès-Vallès Oriental (3-2). Per la seua part, la selecció alevina femenina també va ser present ahir a la fase final del campionat, acabant en la quarta posició.

Les lleidatanes van perdre en semifinals contra el combinat de Girona-Maresme-Vallès Oriental-Osona (3-1). En el partit pel tercer quart van cedir davant de l’equip de Barcelonès-Vallès Occidental (8-4). La resta de les seleccions lleidatanes, tant en categoria masculina com en femenina, no van aconseguir classificar-se per als duels de la fase final, que van tenir lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes.