SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida enganxa

Llança un abonament per als pròxims 12 partits com a local per 130 € a tribuna i 85 a lateral || El Girona de Marc Gasol i l'Estudiantes, entre els atractius

El Força Lleida és cinquè a la LEB Or després de superar diumenge passat el Corunya.

El Força Lleida és cinquè a la LEB Or després de superar diumenge passat el Corunya.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Força Lleida ha inclòs els tres últims partits de la primera volta de la LEB Or a la campanya d’abonats per a la segona meitat de la temporada, amb l’objectiu de guanyar massa social i que el Barris Nord presenti un aspecte immillorable en aquests dotze encontres. Sota l’eslògan Enganxa’t al bàsquet, el club ha posat a la venda aquest pack per 130 euros a la zona de tribuna i per 85 euros al lateral i corbes. D’aquesta forma, els aficionats podran disfrutar de l’ICG Força Lleida per 10,83 euros per cada partit a tribuna i 7,08 a la resta de zones.

També es manté l’abonament per als joves de 16 a 24 anys al mateix preu de l’arrancada del curs, que ja comptava amb un important descompte respecte al general: 60 euros a tribuna i 35 a lateral i corbes. Els tres encontres de la primera volta que inclou aquest abonament són els previstos per al divendres 17 davant de l’Osca, el dimarts 28 contra el Girona de Marc Gasol i el 21 de gener davant el Melilla. Els nourivals que visitaran el Barris Nord durant la segona volta són: Oviedo (9 de gener per una permuta), Estudiantes, Juaristi, Castelló, Càceres, Granada, Gipuzkoa, Palència i Palma.

L’abonament pot adquirir-se a través del web oficial del club o en horari de tarda (17.00-20.00) a les oficines al Barris Nord. Els dies de partit no es podran obtenir. El president del Força Lleida, Albert Aliaga, va assenyalar ahir sobre l’abonament que “comencem a recuperar l’ambient previ a la pandèmia gràcies a la bona dinàmica de l’equip i volem llançar aquesta campanya que anomenem de segona volta però que és molt més, ja que inclou els tres partits que queden per acabar la primera”. “D’aquesta forma, el públic tindrà més oportunitats per enganxar-se a l’equip”, va concloure.

El Força Lleida és cinquè a la LEB Or després de superar diumenge passat el Corunya.

El Força Lleida és cinquè a la LEB Or després de superar diumenge passat el Corunya.POL PUERTAS

tracking