SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista ja és a casa

La plantilla va tornar a entrenar-se ahir a l'Onze de Setembre, després d'haver utilitzat des de l'agost del 2020 el pavelló de Bell-lloc || Dissabte jugarà, davant del Noisy-le-Grand, el primer partit

Jugadors i cos tècnic del Finques Prats Lleida, ahir abans de tornar a entrenar-se a l’Onze de Setembre.

Jugadors i cos tècnic del Finques Prats Lleida, ahir abans de tornar a entrenar-se a l’Onze de Setembre.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Sembla que no hagi passat gens de temps”, explicava ahir Albert Folguera, en la tornada del Lleida Llista a l’Onze de Setembre. Però sí que ha passat temps, setze mesos. L’agost del 2020 l’equip va recalar al pavelló de Bell-lloc perquè el recinte lleidatà va ser triat per acollir un hospital de campanya per a malalts de Covid i, més tard, centre de vacunació.

“És una sensació molt agradable. Encara ens falta uan mica de material, que anirem portant, però estem encantats d’haver tornat”, va explicar el tècnic, preocupat perquè les línies de pintura verda posades en els últims dies presenten zones rugoses. “El que més m’importa, la pista, el 40x20, ho veig bé.

Els jugadors em diuen que estan patinant bé, a gust, i la veritat és que els veig molt endollats des que han saltat a la pista.”Igual de contents que el tècnic es mostraven els jugadors a mesura que anaven trepitjant la pista. Els primers a fer-ho, a les 18.50, deu minuts abans de l’hora fixada per a l’entrenament, van ser Sergi Duch i Jordi Badia. Jepi Selva explicava que “teníem moltes ganes de venir, encara que hem estat molt bé a Bell-lloc.

Però aquí hi ha les teues coses, la teua taquilla, el teu vestidor.. Ara es tracta de fer-nos forts aquí, com ho hem estat a Bell-lloc”. En aquest sentit, Albert Folguera recordava diumenge passat, en el comiat de Bell-lloc amb la victòria per 6-3 sobre el potent Reus, que “a Bell-lloc hem fet les dos millors temporada de la història, a nivell de classificació”.Jepi Selva donava molt valor a la marxa de l’equip.

“Ser tercer a l’OK Lliga no és gens fàcil. Ara necessitem que l’afició vingui aquí a l’Onze de Setembre i que ens doni suport. Han d’estar contents i orgullosos de l’equip”, valorava.

Pel que fa als objectius més pròxims, una vegada aconseguida la classificació per a la Copa, Jepi Selva va assenyalar que “cal acabar la primera volta entre els quatre primers i ser caps de sèrie”.La primera ocasió per veure l’equip a casa ja serà aquest dissabte. El Finques Prats Lleida rep el Noisy-le-Grand en partit de la segona jornada de la WS Europe Cup, una competició que el Llista ha guanyat en les tres últimes edicions. “És un partit en el qual no podem fallar, després d’haver perdut a la pista del Poiré”, afegia Folguera.

“Tenim tres entrenaments per preparar-lo bé. Amb les ganes que tenim de tornar a jugar aquí i amb l’ajuda del públic hem de tirar aquest partit endavant, encara que no serà fàcil”, va recordar el tècnic lleidatà.

Di Benedetto i Cañellas, baixes contra el Barça per acumulació

L’exagerada quantitat de targetes blaves que els àrbitres van mostrar diumenge al Finques Prats Lleida, en la seua victòria per 6-3 sobre el Reus –cinc als jugadors i una al tècnic–, passarà factura a l’equip.

Dos dels seus jugadors, Joan Cañellas i Bruno di Benedetto, seran baixa per sanció en el pròxim partit a la pista del Barcelona, ja que van veure la desena blava, que comporta un encontre de càstig.El Llista jugarà a la pista del Barcelona sense aquestes dos peces importants el dijous dia 16, a les 20.30. Serà el penúltim matx de l’any, ja que el comiat al 2021 serà a l’Onze de Setembre, el diumenge 19, davant de l’Alcoi, en un partit que està previst a l’hora habitual a casa, les 12.00.

Jugadors i cos tècnic del Finques Prats Lleida, ahir abans de tornar a entrenar-se a l’Onze de Setembre.

Jugadors i cos tècnic del Finques Prats Lleida, ahir abans de tornar a entrenar-se a l’Onze de Setembre.MAGDALENA ALTISENT

tracking