SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

L'alcalde es reunirà amb el president del Lleida Esportiu

El club diu que ho ha sol·licitat i la Paeria ho confirma || Alguns jugadors ja iniciaran aquesta setmana el procés per marxar

Jugadors i afició del Lleida, al final del partit davant de l’Eixea.

Jugadors i afició del Lleida, al final del partit davant de l’Eixea.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el president del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, es reuniran ben aviat a petició del club per tractar la greu situació que travessa l’entitat, que es tradueix en el caos organitzatiu i la falta de controls en els recents partits que ha jugat l’equip al Camp d’Esports. També té pendents nòmines amb la plantilla. El Lleida va comunicar ahir que ja ha demanat en dos ocasions una entrevista amb l’alcalde, el regidor d’Esports, Ignasi Amor, i els tècnics de la regidoria. El club afirma que la va demanar el 22 de novembre i que ahir mateix, “no havent rebut resposta”, l’havien tornat a sol·licitar.

Fonts de la Paeria van confirmar que el dia 22 Esteve va parlar amb Amor telefònicament i que, a més de demanar a aquest que sol·licités l’entrevista pel conducte reglamentari, és a dir, per escrit, li va recordar que esperaven les al·legacions a l’informe municipal que pot acabar desallotjant-los de l’estadi i que van presentar finalment a darrera hora. Les mateixes fonts van confirmar la recepció de la petició i esperen fixar el dia i l’hora per poder fer l’entrevista entre les dos parts.

En un altre ordre de coses, alguns jugadors ja iniciaran aquesta setmana els tràmits del procediment abreujat per sortir del club pels impagaments, ja que el procés dura uns dies i volen fer-ho amb temps.

tracking