SEGRE

DEPORTES

Gols solidaris de l'AEM per al futbol d'Alcanar

Andrea Gómez, Natàlia Fernández i Pixu, amb la selecció catalana amateur || També les lleidatanes Andrea i Pili Porta, de l'Europa

Les tres jugadores de l’AEM van formar part de l’onze inicial de la selecció catalana amateur.

Les tres jugadores de l’AEM van formar part de l’onze inicial de la selecció catalana amateur.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrea Gómez, Natàlia Fernández i Vanesa Núñez Pixu, futbolistes de l’AEM, van jugar ahir amb la selecció catalana amateur un amistós davant un combinat de les Terres de l’Ebre en benefici del futbol d’Alcanar, que va patir greus danys al seu camp a causa de les pluges del mes de setembre. Les tres jugadores del conjunt de Segona van formar part de l’onze inicial de la selecció, mentre que a la segona meitat van entrar les lleidatanes Andrea i Pili Porta, futbolistes de l’Europa. Pixu va ser una de les protagonistes de la primera part, ja que va anotar un hat-trick per a la selecció, mentre que Andrea i Natàlia es van unir a la festa golejadora abans del descans.

Andrea i Pili Porta també van marcar durant la segona meitat per a Catalunya, que va demostrar la seua superioritat (19-0). El matx també va servir com a debut per a Xavi Llorens, nou tècnic de la selecció, que va poder veure en acció les jugadores lleidatanes. El partit va comptar amb la presència de prop de 300 espectadors i la recaptació anirà destinada a la recuperació del futbol a la zona d’Alcanar i a reparar els greus desperfectes de la Fanecada.

Després de participar en l’amistós de la Ràpita, les tres jugadores de l’AEM se centraran a preparar el duel de Lliga de dissabte (20.00) al Recasens contra l’Oviedo.

tracking