HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana segueix en mode corró

El Vila-sana passa per sobre del Mataró per encadenar la tercera golejada i seguir líder || Vale Fernández, Barcons i Agudo van firmar un doblet

Laura Barcons, que va anotar dos gols ahir, intenta una rematada davant la porteria del Mataró.GERARD HOYAS

El Club Patí Vila-sana continua intractable en aquest primer tram de la temporada i ahir va encadenar la tercera golejada en tot just una setmana i mitja. Aquesta vegada la víctima va ser el Mataró (8-0), antepenúltim classificat de l’OK Lliga femenina, que res va poder fer davant del poder golejador de les de Lluís Rodero, que ahir va tenir la baixa de la italiana Flor Felamini. L’equip del Pla continua al capdavant de la classificació empatat amb el Manlleu, l’únic que, juntament amb les lleidatanes, ho ha guanyat tot fins la data.

Després d’un primer avís del Mataró tot just iniciar-se el partit –va ser la seua única ocasió en joc destacable en tot el duel–, el Vila-sana va posar la directa i als 30 segons Luchi Agudo obria el marcador al completar una gran triangulació. Sis minuts després, l’argentina repetia, aquesta vegada recollint una bola morta i batent la portera rival. El temps del Mataró no va fer canviar res.

Les de Lluís Rodero van continuar sent un corró i Vale Fernández va fer pujar el tercer al concretar una gran jugada personal.El Mataró hauria pogut escurçar distàncies als 12 minuts, però Juanola no va aprofitar la falta directa per la blava que va veure Victòria Porta, ni tampoc la inferioritat amb què van jugar les lleidatanes, que superat l’equador de la primera part van anotar dos gols seguits, obra d’Inés i Barcons. Aquesta última va fallar un penal poc després, però es va rescabalar anotant el sisè al tall del descans.La segona meitat tot just va tenir història, només saber quants gols més marcaria el Vila-sana. Al final van ser només dos, el primer de la italoargentina Vale Fernández, de gran qualitat tècnica elevant la bola i picant sobre la sortida de la portera, i el segon de Maria Porta, encara que ocasions va tenir per fer-ne algun més.

Al final, Lluís Rodero es mostrava satisfet amb les seues jugadores i de no encaixar cap gol. “Pensàvem que ens costaria, però hem tingut sort de posar-nos davant en el marcador i això ha fet que el partit fos més fàcil. A nivell de joc hem fet partits millors, però hem de seguir en aquesta línia, sense abaixar els braços. Deixar a zero la porteria en hoquei no és fàcil i per això felicito les jugadores”, va assenyalar el tècnic.