SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí té avui l'ocasió de segellar el bitllet a la Copa

Amb una victòria a la pista del Tenerife assegurarà la participació en el torneig

Irati Etxarri controla la pilota durant l’últim partit al Palau.

Irati Etxarri controla la pilota durant l’últim partit al Palau.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí té avui (20.00) l’oportunitat de segellar la classificació per a la Copa, un objectiu que assolirà si és capaç de vèncer a la pista del cuer, un Tenerife que acumula 6 derrotes consecutives. Malgrat la situació del conjunt canari, Bernat Canut, entrenador de les lleidatanes, va advertir que no poden permetre’s moments de relaxació. “Ni és el pitjor equip de la Lliga Femenina ni el pitjor grup de jugadores.

Aquesta temporada participen a la Eurocup i han aconseguit classificar-se per a la següent ronda, on hi ha equips molt potents. Sé que la situació del club és complicada i no sé si els està afectant, però elles tenen molt talent”, va dir el tècnic. De fet, el Tenerife compta amb projecte ambiciós, també a nivell econòmic, amb jugadores que no estan a l’abast d’altres clubs, com Gabi Ocete i María Pina.

Juan Carlos Afonso afrontarà el seu segon partit com a tècnic de les canàries després del cessament de Claudio García. Quant a la possibilitat de segellar avui la classificació per a la Copa, Bernat Canut va manifestar que “miro molt poc la classificació. És veritat que tenim vuit victòries i que poden ser suficients per estar a la Copa, però nosaltres hem d’anar a buscar la següent i continuar sumant en tots els sentits”.

tracking