FUTBOL

El Lleida aconsegueix la cinquena victòria de la temporada

Suma tres punts vitals en imposar-se’n 1-3 en el camp de l’Osca B mentre la plantilla continua sense cobrar

El Lleida aconsegueix la cinquena victòria de la temporadaCARLES MIRANDA

El Lleida ha aconseguit una victòria imprescindible per allunyar-se de les posicions de baix, en imposar-se’n 1-3 en el camp de l’Osca B. Amb una plantilla que no cobra, que ha amenaçat de declarar-se en vaga i que ha denunciat el tracte denigrant que reben del club, l’equip ha firmat la seua cinquena victòria a la Lliga, la tercera fora de casa, per assolir els 19 punts en la classificació.

L’equip de Gabri ha firmat la millor primera part de la temporada i ha tingut diverses ocasions. Febas, en el minut 31 ha marcat el 0-1 i Mejía, en el 42, el 0-2, resultat amb què s’ha arribat al descans. L’equip també ha reclamat un penal en aquests primers 45 minuts, que l’àrbitre no ha concedit.

En la segona part ha continuat el domini del Lleida, que no ha tingut problemes en defensa. David López, en el minut 73, ha anotat el 0-3, però l’equip no ha pogut acabar amb la seua porteria a zero, ja que Sandoval, en el temps afegit, ha marcat el definitiu 1-3. Bon partit del Lleida, que està arreglant els problemes dins del camp, mentre s’eternitzen als despatxos del club.