SEGRE

FUTBOL SEGUNDA RFEF

El Lleida Esportiu, amb un altre rival de baix i amb més protestes

Els de Gabri visiten avui l'Osca B (12.00) || La plantilla segueix sense cobrar

Protestes de jugadors i afició del Lleida Esportiu al Camp d'Esports

Protestes de jugadors i afició del Lleida Esportiu al Camp d'EsportsCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb una plantilla que continua sense cobrar el que el club els deu i pendents de l’informe que la Paeria presenti dimecres vinent, dia 15, davant de la Comissió d’Esports, amb les seues conclusions sobre què s’ha de fer amb el conveni que permet al Lleida Esportiu utilitzar el Camp d’Esport i altres instal·lacions municipals, l’equip visita avui l’Osca B (12.00) en un altre matx clau per al seu futur esportiu, ja que segueix a la zona baixa de la classificació i lluitant per evitar un descens que seria catastròfic en tots els sentits. El duel es juga a la localitat de Granyén. La plantilla, segons van confirmar ahir fonts d’aquesta, té previst fer avui de nou algun tipus de protesta per expressar el seu malestar per la greu situació que travessa.

També van advertir que si el club no feia cap pas per posar remei als impagaments –i de moment no ho ha fet–, es plantejaven convocar una vaga en defensa dels seus drets, una acció que compta amb el suport de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), alguns membres de la qual els van acompanyar en la compareixença pública que van fer el passat dia 2. El temps passa i, davant de la falta de solucions, l’amenaça de la vaga es manté vigent. També hi ha jugadors que han començat a fer els tràmits que, en funció de la normativa vigent, els permet abandonar el club quan l’import degut suma a l’equivalent de tres nòmines. Esportivament, el partit d’avui enfronta dos equips de la zona baixa que volen situar-se en posicions més tranquil·les.

L’Osca B ocupa el lloc 15 de la taula, amb 14 punts i només dos victòries, mentre que el Lleida, gràcies al seu triomf el cap de setmana passat davant de l’Eixea, ocupa el lloc 13, amb 16 punts. Però, si perd avui, l’equip oscenc avançarà els lleidatans, que només han sumat 3 dels últims 12 punts en joc.

tracking