SEGRE

DEPORTES

Gabri avisa de la possible desbandada de jugadors del Lleida Esportiu

Gabri. El tècnic del Lleida reconeix que la marxa de jugadors del club és molt probable que comenci en els propers dies

Gabri observa amb gest de preocupació el partit de diumenge contra l’Eivissa Illes Pitiüses.

Gabri observa amb gest de preocupació el partit de diumenge contra l’Eivissa Illes Pitiüses.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Directament ningú m’ha dit res, però és possible que abans del partit de dissabte no pugui comptar amb jugadors, perquè demanaran anar-se’n del club.” Així de taxatiu es va mostrar Gabri en la roda de premsa al Municipal de Granyén, gestionada pels mitjans de comunicació davant de l’absència de responsables del club. El tècnic va afegir que “es compliran cinc mesos des que vam iniciar la temporada i hi ha jugadors que han cobrat una mensualitat, totalment o parcialment, uns altres dos i molts d’altres, cap. La situació, des de la roda de premsa de la plantilla en la qual van amenaçar amb una vaga, no ha variat. Així que no s’ha de descartar absolutament res. Dependrà de si en els propers dies hi ha novetats o no”.

Pel que fa al matx, que va quedar com un tema secundari, va declarar que “ha estat el nostre millor partit, al millor camp en el qual hem jugat la present temporada”.

Víctor Vidal, un dels capitans de l’equip, va reconèixer en el postpartit que “fins que no cobrem tots tot el que se’ns deu, no estarem contents”, per confirmar que se segueixen els tràmits per declarar-se en vaga, encara que va assenyalar que “aquest és l’últim pas” i que no pot descartar que, abans del partit davant del Brea, “hi hagi jugadors que demanin abandonar el club i algun ja no hi sigui dissabte”, va ratificar.

tracking