SEGRE

PSG-Real Madrid, duel estel·lar dels vuitens de 'Champions' després de la repetició del sorteig

PSG-Real Madrid, duel estel·lar dels vuitens de 'Champions' després de la repetició del sorteig

PSG-Real Madrid, duel estel·lar dels vuitens de 'Champions' després de la repetició del sorteigEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El París Saint Germain-Real Madrid es presenta com el duel estel·lar dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el sorteig de la qual va haver de ser repetit després que diversos equips reclamessin la invalidesa després de produir-se dos errors en el primer intent. El "problema tècnic amb el software d’un proveïdor de serveis extern" a l’hora de l’elecció dels rivals hipotètics de Villarreal i Atlètic de Madrid, segons va justificar la UEFA, va provocar que el procés hagués de repetir-se després que al conjunt madridista li toqués en sort el Benfica, al PSG l’United i al quadre blanc-i-vermell el Bayern Múnich, entre altres.

El Real Madrid, rei del torneig amb tretze títols, pretenia que de repetir-se el sorteig es fes a partir del seu enfrontament, ja que les boles del Benfica i la seua havien estat les primeres en sortir, quan encara no s’havia produït el problema. Després de conèixer-se l’anunci que es tornava a celebrar, ho va considerar una "adulteració flagrant".

A partir de les 15.00 CET i en mig d’una absoluta polèmica, es va celebrar el segon sorteig, amb els mateixos protagonistes a l’estrada, amb l’exjugador rus Andrey Arshavin com a 'mà innocent’ com ambaixador de la final de Sant Petersburg. La fortuna a la segona no li va somriure al bloc de Carlo Ancelotti, que en comptes de mesurar-se al conjunt lisboeta s’haurà d’enfrontar al potent París Saint-Germain de Leo Messi, Neymar, Kylian Mbappe, Sergio Ramos, Keylor Navas i companyia en dos duels amb una tremenda morbositat entre el rei de la competició i el multimilionari projecte del club francès. Serà una confrontació més que atractiva, dins i fora del camp, amb múltiples vèrtexs i curiositats. En els últims temps s’ha celebrat en més d’una vegada amb la sort repartida per a ambdós bàndols. Fins al moment, el Real Madrid ha tingut un camí solvent tret de la inesperada entrepussada contra el Sheriff Tiraspol i el PSG va cedir davant del Manchester City.

L’Atlético ha passat d’haver d’enfrontar-se al poderós Bayern a fer-ho amb el Manchester United. Cristiano Ronaldo, que va donar el seu últim disgust al Wanda Metropolitano com a jugador del Juventus, acudirà amb la samarreta 'red', al club del qual a tornat disposat a tornar-lo al primer escenari.

De partida sembla un enfrontament més assequible, encara que sembla que des de l’arribada del tècnic germànic Ralf Rangnick com a relleu del noruec Ole Gunnar Solskjaer aquest United és un altre bé diferent al de l’inici de temporada, encara que això no li va impedir d’acabar primer de grup per davant del Villarreal. El Chelsea, defensor del títol, s’enfrontarà al Lilla francès, sorprenent guanyador del grup del Sevilla per davant del Salzburg, que tindrà com a rival al Bayern Múnich en dos partits que seran una celebració per al primer conjunt austríac que ha superat la fase de grups.

El City de Pep Guardiola s’enfrontarà al Sporting Lisboa que lidera l’espanyol Pablo Sarabia, i el Benfica ara es trobarà amb l’Ajax, un dels equips que millor sensació han causat en la fase de grups. El Villarreal ha canviat al City pel Juventus, tot un històric, habitual de la lluita pel ceptre que aquesta temporada no acaba de trobar el camí en la Sèrie A però que en la Champions ha superat el Chelsea.

Els vuitens es completen amb el duel entre el campió italià, l’Inter, que ha anat a més tant a la lliga com a Europa, on el Reial Madrid li va superar al grup, i el Liverpool, que presenta una nova candidatura a pugnar per la seua setena corona continental.

Aparellaments:

  • Salzburg (AUT) - Bayern Múnich (GER)
  • Sporting Lisboa (PER) - Manchester City (ING)
  • Benfica (PER) - Ajax (NED)
  • Chelsea (ING) - Lilla (FRA)
  • Atlético de Madrid (ESP) - Manchester United (ING)
  • Villarreal (ESP) - Juventus (ITA)
  • Inter (ITA) - Liverpool (ING)
  • París Saint Germain (FRA) - Real Madrid (ESP)

Els partits es disputaran a les 21.00 hores dels dies 15/16/22/23 de febrer (anada) i 8/9/15/16 de març (tornada).

tracking