SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida iguala el millor inici de Lliga de la seua història

El balanç de 8-3 el va firmar la 18-19, tot i que després va tenir 6 derrotes en 7 partits

Michael Carrera continua sent la sensació de la LEB Or.

Michael Carrera continua sent la sensació de la LEB Or.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida està vivint un moment dolç, un dels millors de la seua curta trajectòria a la LEB Or, en la qual aquest any compleix una dècada. De fet, gràcies a la victòria d’aquest diumenge a la pista de l’Acunsa Gipuzkoa, els de Gerard Encuentra han igualat el millor inici de Lliga de la història del club, amb vuit victòries i només tres derrotes, el mateix balanç que va firmar l’equip aleshores dirigit per Jorge Serna la temporada 2018-2019. No obstant, aquell conjunt es va desfonar a partir de la següent jornada, la dotzena, ja que va perdre sis dels set partits següents.

Però els números que feia de mitjana aquell equip no tenen res a veure amb els d’ara. L’actual Força Lleida guanya per golejada. Els d’Encuentra anoten gairebé nou punts més de mitjana per partit (82,5 a 74) i en valoren 18 més (91 a 73), i els percentatges també són sensiblement millors que els de fa quatre temporades, excepte en els tirs lliures.A nivell individual, el Força Lleida també té representants als primers llocs de diverses disciplines, en què destaca Michael Carrera.

El veneçolà es manté com a líder en anotació (18,5 de mitjana) i en valoració (21,5), a més de ser el segon en rebots totals (7,5) i el jugador que més faltes rep (6,2). Thomas Schreiner, el timó d’aquest equip, és el segon en assistències (5,7) i el tercer en percentatge de tirs lliures (87%), per la seua banda Badji és líder en taps (1,8) i el segon en esmaixades (1,8) i Hughes, el segon en percentatge d’encert de tres punts (53%).

El partit contra l’Osca, pendent de les PCR de l’equip aragonès

El partit d’aquest divendres a casa amb l’Osca està pendent del resultat de les PCR a les quals avui se sotmetran tots els components de la plantilla aragonesa, després que a l’Oviedo, el seu rival divendres passat, s’hagin detectat tres positius per coronavirus.

El servei mèdic del club d’Oviedo va realitzar PCR a la plantilla després que dissabte un jugador notifiqués que tenia símptomes, per la qual cosa s’han cancel·lat tots els entrenaments i el club ha sol·licitat a la FEB l’ajornament dels dos pròxims partits, contra Palència i Girona. L’Osca, per la seua banda, va confinar ahir tota la plantilla a l’espera de les PCR. Si hi hagués més de dos positius, el duel de divendres hauria d’ajornar-se.

Ahir es va confirmar l’ajornament de dos partits de l’Alacant per diversos contagis.

tracking