SEGRE

Alexia Putellas i Saúl Craviotto, millors esportistes catalans de 2021

Alexia Putellas i Saúl Craviotto.

Alexia Putellas i Saúl Craviotto, millors esportistes catalans de 2021ACN / SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La futbolista del Barcelona Alexia Putellas i el piragüista lleidatà Saúl Craviotto han estat elegits com a millors esportistes catalans de l’any 2021, segons el jurat de la Festa de l’Esport Català, la 25a edició de la qual tindrà lloc el proper 18 de gener a Barcelona. Així ho han determinat els membres del jurat que s’han reunit aquest dimecres a Barcelona per deliberar i votar les candidatures de l’edició del present any.

Els organitzadors dels premis han distingit Alexia Putellas amb el guardó millor esportista després d’un curs en el qual ha aixecat el triplet amb el seu club (Lliga de Campions, Lliga i Copa del Rei), la qual cosa li ha permès conquerir la Pilota d’Or, entre altres guardons individuals.

En categoria masculina, el jurat ha destacat la trajectòria del lleidatà Saúl Craviotto per haver-se convertit en els últims Jocs Olímpics celebrats a Tòquio en el segon esportista espanyol en sumar cinc medalles olímpiques.

A més dels guardons a Putellas i Craviotto, el jurat ha atorgat a l’exjugador de bàsquet Pau Gasol, que el 2021 va posar fi a la seua carrera com a professional, el premi "esportista llegendari". També destaca la distinció a millor entrenador per a Xavi Pascual, que l’any passat va tancar la seua exitosa etapa dirigint l’equip d’handbol del Barça amb la conquesta dels sis títols que va disputar el seu equip. Els premis, organitzats per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Diari Sport i la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, s’entregaran d’aquí a un mes a l’Auditori AXA de Barcelona.

tracking