BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça salva el liderat a força de triples a l''infern' de Belgrad

Brandon Davies va estar ahir una mica discret a Belgrad.

Brandon Davies va estar ahir una mica discret a Belgrad.EUROLEAGUE

El Barça va derrotar ahir l’Estrella Roja a Belgrad (69-76) en un partit molt igualat que no es va decidir fins a l’últim quart, gràcies a l’encert superior en el triple dels blaugranes (9 de 18 pel 3 de 20 dels serbis). Encara que el Barça va obrir un ràpid avantatge d’11 punts, el quadre serbi va retallar distàncies al descans (31-34) i no va ser fins al tercer assalt que l’equip de Jasikevicius es va escapar en el marcador gràcies al fet que li va funcionar el tir exterior (49-61), amb la qual cosa va aconseguir contenir l’empenta sèrbia a l’últim període. Sota l’atenta mirada del tenista serbi Novak Djokovic, present al sorollós pavelló, el Barça va consolidar el liderat de l’Eurolliga (13-2) amb Nigel Hayes-Davis (14 punts i 8 rebots) com a jugador més destacat.

En la jornada d’ahir, el Baskonia va perdre a la pista de l’Efes (87-72) i el Madrid va guanyar l’Alba de Berlín (87-64).