SEGRE

POLIESPORTIU GUARDONS

Alexia Putellas i Saúl Craviotto, millors esportistes catalans

Alexia Putellas i Saúl Craviotto.

Alexia Putellas i Saúl Craviotto, millors esportistes catalans de 2021ACN / SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El piragüista olímpic lleidatà Saúl Craviotto i la futbolista del FC Barcelona, Alèxia Putellas, han estat elegits els millors esportistes catalans 2021, segons va fer públic ahir el jurat de la 25 edició d’aquests guardons, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria de l’Esport i l’Activitat Físca (SGEAF), juntament amb el diari Sport. Entre els premiats també hi ha el tècnic d’handbol Xavi Pascual i Pau Gasol, com a esportista llegendari. Els premis s’entregaran en una gala el 18 de gener.

Craviotto, que va participar ahir en la gala 2021 del Comitè Olímpic Espanyol (COE), va dir sobre la seua classificació per als Jocs de París que “de competitivitat n’hi haurà, per sort o per desgràcia a Espanya hi ha un gran nivell, som 10 persones o 11 amb un nivell increïble i només hi podem anar cinc”. “L’embut es tanca i hi haurà rivalitat per tot arreu, però forma part de l’esport d’elit. Cal guanyar-lo a l’aigua i si em guanyen, i em quedo fora, donar-li l’enhorabona qui m’hagi guanyat i ànims”, va dir.

El cinc vegades medallista olímpic va afegir entre rialles que “Saúl vol ser a París, més enllà no, no li demaneu més. Em queda una mica de pólvora per arribar a París encara que està una mica molla”, va fer broma el lleidatà, que va reiterar el seu desig de ser a la cita de París, quan tindrà 39 anys.

tracking