SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida manté avui el partit contra l'Osca

El club argumenta que la FEB no ha acreditat positius a l'equip rival

Gerard Encuentra dona instruccions als jugadors durant un partit recent.

Gerard Encuentra dona instruccions als jugadors durant un partit recent.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Mentre la Federació Espanyola de Bàsquet no ens demostri que l’Osca té jugadors que han donat positiu per Covid, el mateix protocol de la FEB diu que el partit ha de jugar-se. Estem preparats per jugar”, explicava ahir el president de l’ICG Força Lleida, que no veu motius per a l’ajornament del partit, per la qual cosa manté tot l’operatiu per jugar aquesta nit al Barris Nord. “No entenem per què està ajornat aquest encontre.

Els nostres serveis mèdics ens diuen que, segons el protocol, cal jugar. Que ens expliquin per què està ajornat”, insistia Aliaga. Dimarts passat, la FEB va comunicar que el partit previst per avui entre lleidatans i oscencs quedava ajornat, perquè després de jugar l’Osca amb l’Oviedo, es van detectar tres positius a l’equip asturià.

La plantilla de l’Osca es va confinar dilluns i tots es van sotmetre a proves que, segons va anunciar el mateix club oscenc a les seues xarxes socials, van donar negatiu en tots els casos. Tanmateix, cinc dels jugadors tenien símptomes, per la qual cosa no van participar en la tornada als entrenaments de la resta de companys, a l’espera d’un nou test, els resultats del qual s’haurien de saber avui. La decisió del Força Lleida, que el club va fer pública en un comunicat dimecres passat, ha sorprès el club oscenc, que apel·la a la notificació de la FEB de dimarts passat, que donava per ajornat l’enfrontament.

Ahir, aquest partit seguia sense data ni hora a la pàgina web de l’Espanyola.Aliaga insistia en el fet que l’Osca no ha reportat cap cas positiu. “Si el Valladolid juga aquest cap de setmana tenint un positiu, no entenem que s’hagi ajornat el nostre sense que el rival hagi comunicat que té casos.” El protocol Covid de la FEB, al qual apel·la el Força Lleida, assenyala que un equip haurà de jugar si té un màxim de dos positius.“Esperem que aquest divendres la Federació Espanyola ens digui alguna cosa. Nosaltres ho tenim tot preparat per jugar.

I si ningú no ens diu el contrari, volem jugar”, afegia el president, que també se sorprèn que “l’Osca ha de jugar dimecres amb el Melilla i aquest partit no està ajornat. Demanem que la FEB ens ho expliqui”.

tracking