SEGRE

El Lleida diu que sempre compleix la normativa en seguretat i vol identificar aficionats

El club auncia que col·labora amb la Federació en la identificació dels aficionats que van saltar al camp, en un partit en què no hi havia seguretat privada ni controls d'accés

Les portes del Camp d'Esports, obertes sense cap control en el partit del Lleida contra l'Ejea

Les portes del Camp d'Esports, obertes sense cap control en el partit del Lleida contra l'EjeaJordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha difós aquest divendres un comunicat en què assegura que des del club "sempre es treballa segons la normativa vigent en matèria de seguretat de la 2RFEF" i afirma que les normes exigides "són del tot insuficients", en referència a la invasió pacífica a la gespa del Camp d'Esports per part d'aficionats en els dos últims partits a casa. El club afegeix que està col·laborant amb la Federació per identificar les persones que van saltar al camp i les que van ocupar la llotja a les graderies. A més, anuncia que ha demanat una taula de treball amb Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra..

El Lleida adjunta en el seu comunicat imatges aportades per a l'expedient que ha obert per denunciar els aficionats. En alguns casos es tracta d'imatges del fotògraf del diari SEGRE Jordi Echevarria, que el club ha agafat d'internet sense consultar ni demanar permís a SEGREcom.

Cal recordar que en l'últim partit del Lleida al Camp d'Esports, davant de l'Eixea, les taquilles estaven tancades, per la qual cosa va poder accedir lliurement a la instal·lació municipal tot el que va voler, ja que no hi va haver controls d’accés, ni tampoc mossos ni seguretat privada del club.

Enmig del caos, durant el descans, un grup de seguidors van saltar a la malmesa gespa per jugar un improvisat partidet, sense que ningú ho impedís. La invasió de camp va continuar al final de l’encontre per abraçar els jugadors, detall que va fer constar l’àrbitre a l’acta.

Els grups municipals de l'ajuntament de Lleida han acordat aquesta setmana rescindir el conveni amb el Lleida Esportiu pels incompliments del club.

tracking