SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí busca avui davant de l'Euskotren l'accés a la Copa

Cerca recuperar-se de la derrota contra el Tenerife, que va ajornar l'objectiu

Les jugadores del Cadí celebren la victòria contra el Gran Canària, fa dos jornades.

Les jugadores del Cadí celebren la victòria contra el Gran Canària, fa dos jornades.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu rep avui al Palau d’Esports l’IDK Euskotren de Sant Sebastià (19.30 hores) amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que li asseguri la classificació per a la Copa de la Reina. L’equip lleidatà va veure ajornat aquest objectiu la jornada anterior, en la qual va perdre a la pista del Tenerife per 61-58. L’equip urgellenc afronta amb il·lusió aquest encontre, l’últim de l’any, que vol acomiadar amb el premi del bitllet per a la Copa.

Encaren amb el suport de l’afició un partit que s’ha convertit en clàssic en les últimes temporades a la Lliga Femenina i que suposa la tornada de Yurena Díaz a la pista lleidatana. El Cadí vol continuar mostrant-se fort a la seua pista i millorar el seu balanç, que en aquests moments és de vuit victòries i quatre derrotes.Jordi Acero, entrenador ajudant de Bernat Canut, explicava ahir que “hem tingut una setmana per analitzar el duel davant del Tenerife. Hi va haver moltes coses que vam fer bé, però també n’hi ha altres en les quals hem de millorar”, va assenyalar.

Acero va admetre que “tenim moltes ganes d’afrontar aquest encontre, que ens pot donar un premi molt important. Hem incidit en els punts forts que tenim i que hem de potenciar, així com en la manera de minimitzar en la mesura que sigui possible els molts recursos que té aquest rival”. El segon de Canut va recordar que “si aconseguim la victòria ens assegurarem l’accés a la Final a Vuit de la Copa de la Reina”.

Com a punts clau del partit va destacar “ser intenses, defensar fort i córrer. Al davant tenim un equip potent, que anota molts punts. Sabem on podem parar-les i es tracta que això ens surti bé”.L’IDK Euskotren de Sant Sebastià ha tornat a apostar aquesta temporada per un projecte potent i ambiciós per aconseguir aspirar a alguna cosa més que a la permanència.

L’equip arriba a la Seu d’Urgell en setena posició, amb un balanç de sis victòries i sis derrotes. Arriben en el seu millor moment de la temporada, ja que han encadenat tres victòries que els han permès escalar posicions a la classificació. A més de Yurena Díaz, destaquen a la seua plantilla Laura Cornelius, María España, Alexandia Harden o Mariam Coulibaly.

tracking